Carola Häggkvists galna festkväll...
Carola Häggkvists galna festkväll... - Foto: STELLA Pictures/Nisse Nilsson Stina Stjernkvist/SvD/TT

Carolas galna festkväll – med kändisarna: "Lite ostadigt..."

Carola Häggkvist är inte direkt en blyg pralin, varken på scen eller i sitt privatliv. Nu berättar hon om en tokig festkväll tillsammans med ett gäng kändisvänner.


Carola Häggkvist, 57, är en av Sveriges mest uppskattade artister. Som en trefaldig vinnare av Melodifestivalen med frekventa konserter är det ingen hemlighet att Carola har ett hektiskt schema.

Men för att jobba hårt behöver man också ha roligt. Nu avslöjar Carola detaljerna från hennes festkväll hos vännen Micael Bindefeld

MISSA INTE: Carola Häggkvist återförenad med ex-pojkvännen Jimmy – bilden visar

Carolas operation – efter hektiska tiden

I mitten av augusti 2024 berättade Carola att hon skulle genomföra en ögonoperation, vilket var klurigt att klämma in i hennes schema.

Samma vecka skulle hon nämligen prova kläder till ett stort tv-program, göra en gjutning av nya monitorer i öronen och gå till tandläkaren. 

Dagarna blev så stressiga för Carola att hon under några lediga minuter lade sig ner på en gräsplätt, eftersom hon kände sig yr. Det delade hon med sig av på Instagram.

"Var så ’yr i bollen’ igår att jag la mig ned i gräset en liten stund och andades medan jag väntade på taxin hemåt".

LÄS MER: Carolas kryptiska besked om framtiden: "Hemliga uppdrag"

Carolas galna festkväll 

Nu verkar det som att Carola mår lite bättre, trots att hennes dagar är minst lika intensiva som i augusti. 

Hon har nämligen några lediga kvällar att njuta av. 

Nu visar Carola upp stunder från en festkväll tillsammans med ett gäng kändisvänner. Hon var nämligen på Micael Bindefelds födelsedagsfest, där hon verkade ha en rolig kväll med vänner som Lisa Nilsson

I en video på Instagram syns Carola på dansgolvet med höga glitterklackar. Följarna får också se Carola och Lisa som bryter ut i en skrattattack under festandet. 

"Mr Bindefeldt fyller år och bjuder in ’sitt gäng’ till fest i lägenheten med klädkoden ’sensommar-lyx’ .. så då premiär provade jag mina nyaste bling skor, Micke till ära! Och han älskade dem!! Vilken tur. Hi hi … och dansa gjorde jag också i dem. Om än lite ostadigt, med Batina som svängde runt med mig. Ha ha.", skriver Carola i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

"En underbar kväll på alla vis. Men det bästa var timmen innan på tu man hand med Lisa i förtroligt samtal och glada skratt på väg upp till festen gemensamt. Så skönt att få mötas så här i livet och dela erfarenheterna och stötta varann! Som mammor, som kvinnor osv. Vet att behovet finns bland många av oss i branschen. Vi ska bara våga bjuda in varann, på tu man hand."

LÄS MER: 

Filip Lamprechts kärleksfulla ord till flickvännen Linn

Laila Bagges stora lögn för Niclas Wahlgren: "Åt helvete"

Per Anderssons nakenchock på Pernilla Wahlgrens bröllop

/
/
stats