• Anonym (Man)

    Hur få barnen att sluta tigga?

    Anonym (Trött) skrev 2024-04-25 12:56:18 följande:

    Jag har mina barn varannan vecka så ingen man här som kan avlasta. Veckohandlar gör jag men tycker ofta något borde köpas till.
    Sen har jag inte resonerat att jag borde handla utan barnen egentligen, utan få ordning på problemet. Men kanske är det en mognadsfråga och att jag borde undvika ta med iaf den minsta tills han är äldre och lugnare. Han vill ju såklart följa med och köpa sitt lördagsgodis. 


    Ja, har du barnen varannan vecka så är det väl bara att storhandla när du inte har barnen. Behöver du kompletteringshandla när du har barnen så gör det innan du hämtar barnen på fsk, är de så gamla att de går i skola och fritids och cyklar hem själv så är det ju bara att komma hem efter barnen? Själv handlar vi aldrig med barnen, vi har 3st två i fsk. Beställer alltid matkassar på Willys som jag hämtar upp på vägen hem från jobbet innan jag hämtar barnen. Behöver det kompletteringshandlas något under veckan stannar jag på lokala ica och springer in på 5min innan jag åker vidare till fsk.

    Att barn ska sköta sig i en sådan miljö kommer med åren, inget att stressa sönder sig för, varför ens tänka på det? Hur många 20åringar ser du bete sig på det sättet? Inge såklart, för man slutar när man blir äldre.
Svar på tråden Hur få barnen att sluta tigga?