• Anonym (P)

    Drömmer om att vara hemmfru

    Kvinnor svaga? Ser man sig som svag blir man svag. Både fysiskt och mentalt. Hur mycket handlar det här om att slippa ifrån ett lågutbildat jobb med en övervakande chef? 

  • Anonym (P)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-25 08:38:25 följande:
    Att vi inte acceptera att vi är olika "har olika roller och egenskaper" kommer tyvärr dödda eller försvaga atttaktionen i relarionenen.
    Är en föräldraledig pappa fel roll?
  • Anonym (P)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-25 16:57:36 följande:
    Detta är verkligheten tyvärr, det är inte min syn. Jag har erfarenhet av det och har träffat många kvinnor i samma situation. De flesta sjukskriver sig eller går ner i arbetstid. Jag själv haft stressutmattning ock kan inte längre arbeta mer än 50%.
    Det är inte alltid lätt kombinera dubbelarbete.

    Med en jämnställd man som gör hushållsarbete och tar föräldraledighet bränner man inte ut sig. Att skylla på att ?det är så att kvinnor gör mer hemarbete än män? är att kravlöst bara konstatera, att så är det. Utan att reflektera över att det kan vara annorlunda.


    Men det är ju det du vill, män ska vara män och kvinnor ska inte jobba.
    Vi som tänker annorlunda väljer rätt män och bränner inte ut oss. Bägge livsstilarna funkar, om män och kvinnor köper respektive livsstil.

  • Anonym (P)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-25 18:11:08 följande:
    Hhh detta händer sällan. Har aldrig träffat en kvinna som sa att hennes man hjälper henne med hushållarbete. Förutom att slänga sopor för att vi inte ska förneka det 😅
    Vi verkar leva i helt olika världar. I min familj inkl alla ingifta plus alla nuvarande kollegor finns det ingen som resonerar så. Dessa män ser inte hushållsarbete som att ?hjälpa sin kvinna hemma?. Det är bägges uppgifter. 
    Med en man som din förstår jag att det blir för mycket.
  • Anonym (P)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-25 18:38:13 följande:
    Jag har ingen man. För att jag vill inte ha en svag feminin kille. Det som jag inte förstår, Om en man och en kvinna "har samma roller och egenskaper" varför blir de flesta tillsammans med en av motsatta könet. Då kommer jag som kvinna hitta en kvinna om det är så att det finns ingen skillnad mellan man och kvinna.
    Här bifogar jag en länk. Hur kan detta påverka relationen.
    figurofsweden.com/balansen-mellan-maskulin-och-feminin-energi-i-relationer/
    Det där är för svamligt och svart-vitt och jag förstår faktiskt inte problemet. En man som som ibland visar feminin energi är fortfarande en man i min värld. 
    Men lycka till att hitta rätt man för dig. Han finns nog där ute någonstans. 
  • Anonym (P)
    Anonym (Söker också gentleman) skrev 2024-04-25 19:54:09 följande:
    Ja precis, håller med. Men det finns många avundsjuka och vill att vi ska jobba 9h varje dag och sliter oss själva.  
    Vad jobbar du med som är så slitsamt?
  • Anonym (P)
    Gelas1 skrev 2024-04-25 20:52:35 följande:
    Han får träffa dom exakt lika mycket som alla andra svenssons får.. Han lär bara tjäna bra för de timmarna han är på arbetet helt enkelt. Blir inte direkt hemmafru till nån man som sitter i kassan på Ica.. ;)
    Var ska du hitta honom och varför ska han välja dig? 
  • Anonym (P)
    Gelas1 skrev 2024-04-25 21:08:35 följande:
    Jag ska väll inte skryta men jag är vacker, ung och härlig med mina wifey-skills.. Familjär  lojal. Hade tagit hand om honom på bästa sätt som en kvinna, med dom egenskaper jag har och vår familj. På samma sätt som han tagit hand om mig, och oss. FÖRSTÅR att det inte är för alla, det är ok med mig. Det jag dock inte förstår är hatet och avundsjukan som kommer om nån annan har möjligheten att leva livet på det sättet som passar sig själv och er partner.. Hur skadar det dig?? Skadar det ditt ego när du får lönespecifikationen eller vad är frågan??:)
     Jag ställde en nyfiken fråga bara men du kan inte låta bli att avsluta ditt inlägg med spydigt överlägset skit. 
  • Anonym (P)

    TS du inser väl själv att det inte är på FL du kommer hitta din rika man med family values. Rör du dig där det finns rika män?

  • Anonym (P)
    Anonym (Nonym) skrev 2024-04-27 12:09:41 följande:
    En jurist eller annan specialist som är hemma 10 år utan att hänga med i sitt yrke får nog se sig om efter ett karriärbyte sen.
    Precis. I konkurrens med andra jobbsökande som inte varit borta i 10 år är chanserna mycket låga. 
Svar på tråden Drömmer om att vara hemmfru