• Anonym (Ugh)

    Är du ytlig?

    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-24 10:38:52 följande:
    Är du ytlig?

    Om du är på t ex Tinder, sveper du höger på de du tycker ser bra ut då?
    Om du är ute på stan, ser du ibland nån som du tycker ser bra ut?
    Om du svarar ja här, skulle du säga att du är ytlig?


    Samtliga dina trådstarter är egentligen föraktfulla dömande av kvinnor.

    Har du tänkt på det? Avskyr du kvinnor så pass att du behöver starta nya trådar med samma ämne var dag?
  • Anonym (Ugh)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-24 15:22:33 följande:
    Jag gillar kvinnor. Senast igår försvarade jag svenska kvinnor i en tråd, och beskrev trevliga svenska kvinnor jag träffat.

    Någon som påstår sig gilla kvinnor startar inte drösvis med trådar på samma tema där han dömer alla kvinnor. (Och tycker synd om män på grund av alla kvinnor)

    Du kanske anser dig gilla kvinnor men med aggressiva trådar så vill du utöva en slags makt och kontroll du anser kvinnosläktet tagit från dig.

  • Anonym (Ugh)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-24 15:29:36 följande:
    Nej, om man dömer alla kvinnor så låter det inte som att man gillar kvinnor, håller med.

    Eller dömer (och har fördomar) över kvinnor för att de tillhör kvinnosläktet. Så ser ju samtliga dina trådar ut. Du har en idé över hur du anser kvinnor vara och dömer. spelar ingen roll vad kvinnor skriver i din tråd. Lirar det inte med din skeva uppfattning så avpolletteras det. Att det finns män som gör samma sak ignoreras. För det handlar enbart om hur dåliga kvinnor är. 


    makt och kontroll.

  • Anonym (Ugh)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-24 15:40:40 följande:
    Jag har inga fördomar. Jag har livserfarenhet. Så jag hittar inte på att många kvinnor är så som jag beskriver det, och det är de kvinnorna jag kritiserar.
    Så dömande skrivet. Makt och kontroll över kvinnor via aggressiva trådar.

    För annars så skulle du väl ändå bemöta dessa aggressiva damer där och då? Inte starta generaliserande trådar om dina fördomar om det kvinnliga könet och egenskaper du anser hör ihop med att vara kvinna.
  • Anonym (Ugh)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-24 15:45:51 följande:
    Ja, det kanske jag skulle ha gjort. Men det gjorde jag inte. Som man så får man lära sig att man ska bita ihop och man ska inte ta allt så allvarligt, man ska kunna skratta åt sig själv.
    jag förstår att du är sarkastisk naturligtvis. Det är också passivt aggressivt. Du berättar egentligen att du tycker att kvinnor finner dig omanlig om du blir upprörd. Även här ett fördomsfullt dömande av kvinnor.

    Alla inlägg verkar handla om att du ska utöva någon form av makt och kontroll över kvinnor. Ena minuten skriver du passivt aggressiva inlägg som ovan, andra minuten berättar du hur slemmig och ytlig du är (eller det du berättar handlar även där om dömande av kvinnor)

    det du håller på med är ganska otäckt.
  • Anonym (Ugh)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-26 08:38:05 följande:
    Man kan gilla kvinnor och ändå vilja prata om de kvinnorna som beter sig illa. Kvinnor som inte är assholes behöver inte ta åt sig, men jag tycker att kvinnor som är assholes gärna kan få sig en tankeställare. Jag tycker inte att kvinnor ska få bete sig hur som helst bara för att de är kvinnor.
    Det enda dina inlägg genererar är att kvinnor uppfattar män som aggressiva mot dom. De kanske hanterar den informationen genom att hålla sig borta från osäkra, äldre män (som du beskriver dig själv) då de verkar vara farliga.
Svar på tråden Är du ytlig?