Inlägg från: Anonym (M0#go) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M0#go)

    Är du ytlig?

    Vilken himla tur för dig att inga kvinnor varken vill dejta eller ligga med dig. Så var lite tacksam att dom håller oss borta, om kvinnor är så jävla hemska. 

    Du gillar ju att suga kuk så du borde överväga att hålla dig till det. Män kan ju inte göra något fel, så du borde ju njuta i fulla drag med en manlig och empatisk gentlemanna-dase i munnen. 

  • Anonym (M0#go)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-04-26 10:19:33 följande:
    Jag skulle påstå att det är vanligare att kvinnor anser sig kunna säga vad som helst till män, än att män stoppar handen innanför trosorna på en kvinna.
    En skillnad är också att män förväntas ta massa skit, han får inte ta illa upp, för det är mesigt. Hade jag sagt samma till kvinnor så hade de kanske sagt till mig direkt. För de hade blivit arga eller ledsna. Jag som man har ändå känslor och har tagit illa upp av saker som kvinnor sagt till mig. 
    Men varför börjar du inte bara suga kuk och ger fan i kvinnor om män är såna änglar som aldrig gör en kvinna förnär. Du får både suga kuk och känna dig respekterad och kvinnorna slipper dig och ditt tjat. Det är en enkel och fullt görbar lösning på alla dina bekymmer då det faktiskt finns massor av kåta män med extremt låga krav och breda preferenser. Jag har även hört att många unga snygga bögar inte har något emot äldre män heller. 
Svar på tråden Är du ytlig?