Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Misstag på jobb :-D

    Klart man kan få varningar och bli uppsagd även för slarv. Varför gör du inte rent ordentligt? Varför fyller du inte på ordentligt? Om du ändå gör de här sakerna så är det lika bra du gör det på rätt sätt.

  • Mortiscia80

    Så DU lämnar jobbet med gott samvete men tydligen håller inte chefen med. Du kanske inte är så lämpad för just den där platsen om du gör missar och verkar stressad?

  • Mortiscia80
    Gun123 skrev 2024-04-14 10:56:06 följande:

    #18 Du verkar inte läsa vad jag skriver. O självklart jag har alltid som mål o lämna med gott samvete. För denna personen som gnäller (som inte är chef) är på flertal andra. Inte bara mig. Så sålänge jag är nöjd när jag går därifrån så är jag nöjd. :D

    Men det kanske du inte förstår. Du kanske aldrig jobbat inom en bensinmack o vet vilket jobb det är.


    Det är exakt vad jag gör. Läste iaf ditt väldigt långa inlägg #12. Du klarar ju inte av jobbet! Nej, den här personen är inte gnällig, det är du som inte sköter dina arbetsuppgifter.
  • Mortiscia80
    Gun123 skrev 2024-04-14 12:40:27 följande:

    Attityd? Asså seriöst. 

    Denna attityden har jag definitivt inte på arbetet. Jag hat attityd mot dem flesta här. 

    Är ni helt seriösa? Tror ni verkligen man lämnar ett halvdant arbete med mening eller? Tror ni verkligen jag bara nä men skit samma. 

    Nu skriver jag det igen. Jag gör det jag kan. Jag tycker själv det ser bra ut när jag går hem!!! Herregud spy bara galla gör det.


    Du kanske ska be chefen att ordna en handledare åt dig som kan visa hur det ska se ut? Om du inte har "ögon" att se detta själv så borde du kanske skaffa ett annat deltidsjobb. Du måste ju förstå att din insats skapar merjobb för de andra och om det är smutsigt så är det också en hygienfråga alt. bara att det ska se rent och fräscht ut för kunderna.
Svar på tråden Misstag på jobb :-D