• Jemp

    Misstag på jobb :-D

    Jag har haft ett lite liknande jobb och det finns ju små och stora misstag. Missar man torka av 1 av 10 bord kanske man får en påminnelse men ingen kommer gå vidare med några åtgärder. 


    Är det däremot saker som missats varje pass och en attityd som rycker på axlarna eller blir sur är det ett större problem. På stället jag jobbade rörde dessa mest provanställningar som avslutades, det fanns ofta då flera problem. 

  • Jemp
    Gun123 skrev 2024-04-14 09:41:19 följande:

    Tjena Jemp.
    Menar du att vid provanställningarna som avslutades så hittades där ex antal problem som gjorde dem sa nej? Jag har haft en tillsvidareanställning i över 1 år nu så för mig behövs det ju va stora fel för det ska sägas hejdå så att säga. 

    För det är typ så jag har det. Eftersom jag har 1.5 vecka emellan mina pass så kommer lät misstagen. Ja men som då dit exempel. Kanske torkat av 9 av 10 bord ordentligt men 1 missade jag. 
    Nästa pass 1.5 vecka senare är borden bra men kanske missat en liten smuts på en kaffemaskin. Nästa pass igen är detta bra men kanske missar o fylla på lådorna ordentligt. Nästa pass igen är detta bra men kanske är nåt annat fel  det e detta jag menar om det är nån grund för uppsägning eller varningar? 

    O för kännedom att det fler som slarvar än bara jag. 


    Förmodligen ingen grund för uppsägning men jag förstår att din attityd väcker irritation.
Svar på tråden Misstag på jobb :-D