Inlägg från: enfunderandeman |Visa alla inlägg
  • enfunderandeman

    Bör staten ta över barn helt och hållet?

    Du är precis lika frisk som vanligt 

    Och nej, jag vill inte att mina skattepengar går till folk som vill ha barn. Vill man ha barn, får man planera bättre. I den mån det går. Man sparar pengar för sådant. Barn kostar pengar, och de vet de flesta. 

    Dessutom vem fan vill ha barn,  i det som blivit av Sverige. En pappa blir skjuten ( mördad) , för att han säger till ett ungdomsgäng i Skärholmen.  Hans egen son blir vittne till detta. Det är helt åt..!

    På toppen av det, har vi problem med bostäder. Och det kommer bli värre. Vilken automatiskt kommer göra det svårare för fler att bilda familjer.
    Att ens ha någonstans att bo.

    Det är upp till politikerna och staten att fixa till Sverige, om de vill att folk ska bygga bo och bilda familj.Problemet är att det här mest drabbar vanligt folk.Och politikerna skiter i det. Ännu sämre odds nu, när en högerregering sitter. De är bara intresserade av höginkomsttagare och folk med pengar.

    Att säga att samhällsklyftorna inte ökar, är rätt naivt. Om du har det här i facit. Och den utvecklingen som sker. De kommer i princip bara vara rika som skaffar barn och har det bra i samhället. Blir ingen bra tillväxt. Då man borde förstå att alla samhällsklasser bygger ett samhälle. Men det är våra politiker för efterblivna för att fatta. Speciellt denna. Där bostadsminister inte alls tycker att det behövs något stöd för bygga lägenheter. Nej, förmodligen för att han tror att alla har råd att köpa sig bostadsrätter. 

    Detta kommer drabba alla , i längden.

Svar på tråden Bör staten ta över barn helt och hållet?