Inlägg från: Anonym (Förhoppningsvis aldrig sluta med det) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Förhoppningsvis aldrig sluta med det)

    När slutade ni ligga med varandra?

    Då jag har läst enormt många trådar, mestadels här men även på andra ställen om hur sexlösa relationer verkar tära enormt hårt på män så tänker jag att jag vill aldrig utsätta honom för det. Så även om jag i framtiden inte vill så kommer jag ligga med honom ändå. Kanske lätt att säga när jag vill oftare än han i nuläget men jag har lovat mig själv det. Att det aldrig skall bli så och han jag älskar aldrig skall må så dåligt.

  • Anonym (Förhoppningsvis aldrig sluta med det)
    Anonym (Varning) skrev 2024-04-07 20:33:45 följande:
    Du tänker helt fel; enligt min erfarenhet. Varför skulle din vilja spela mindre roll än hans? Alla gånger jag legat lite så där för husfridens skull har slutat med att jag tappat lusten helt och lämnat relationen. Därför är jag noga med att all intimitet, varenda liten puss, ska vara önskvärd från min sida.
    Kanske jag gör. Jag har ett väldigt stort närhetsbehov och sex med den jag älskar fyller många behov för mig som är mer än sex. Så jag kan kanske säga så för att jag känner mig väldigt säker på att att jag kommer vilja ha sex och jag inte behöver konfronteras med det.

    Men ändå, jag har sett måååånga sådana här trådar från män i sexlösa relationer och de verkar må så sjukt jäkla dåligt man kan se sorgen inte bara i texten utan även mellan raderna...eller så övertolkar jag? Så jag känner att mannen jag älskar vill jag aldrig skall behöva må sådär. jag har psykisk ohälsa själv och det är nog så att jag tror att män i sexlösa relationer utvecklar psykisk ohälsa. Depression, uppgivenhet, meningslöshet...allt sådant där har jag själv erfarenhet av fast på andra sätt och av andra orsaker, jag vill inte att min man drabbas av det.

    De verkar älska sina fruar djupt men på sätt och vis hata dem samtidigt? Jag vet inte riktigt men jag tycker mig läsa in det. Fruktansvärt vad inget sex kan ställa till i huvudet på en gift man.
  • Anonym (Förhoppningsvis aldrig sluta med det)

    Men jag har också tidigare (som singel) blivit lurad av män som jag jag upplevt som ledsna och deprimerade och tex. tom. haft analsex av den anledningen så det kan mycket väl vara så att jag läser in för mycket vånda i sådana trådar och det spelar på något i mig. Jag känner mig ofta värdelös och äcklig men kan jag göra någon annan glad och att jag känner att jag ger något fint och speciellt så känner jag mig själv bättre med.

    Så mycket möjligt att det här ämnet spelar liksom på rätt/fel strängar eller vad man säger i mig. Jag är en sucker för ledsna män helt enkelt...kanske som andra känner för ledsna bebisar att de bara vill lyfta upp den och krama få den att sluta gråta få den att le göra det bra igen...jag vet inte.

  • Anonym (Förhoppningsvis aldrig sluta med det)
    Dieselråtta skrev 2024-04-08 10:29:38 följande:
    Jag tycker att du tänker fel även om det är med goda avsikter från din sida. Vad du istället gör är att du ska ställa upp på något du inte vill för hans skull. Jag är man och skulle inte vilja att min fru bara ställer upp för min skull, det skulle kännas så fel. Men när den dagen kommer om den gör det för er så är nog det bästa ni kan göra att diskutera det tillsammans hur ni ska lösa det. Kan han klara sig helt utan sex, eller behöver han någon stimulans så att han får titta på porrfilm och tillfredställa sig själv när det finns behov. Du kanske kan hjälpa honom och runka honom om du inte vill ha penetrerande sex, men det förutsätter att du faktiskt vill det och inte bara ställer upp för hans skull. Om skillnaden i sexbehov mellan er är alldeles för stort kanske låta honom ligga men någon annan ibland. 
    Oavsett vad ni väljer så måste det vara något ni båda är överens om. Förhållande är mycket om att lösa problem och utmaningar tillsammans och hitta något som funkar för båda även om det kan krävas en del kompromissande beroende på hur lika varandra man är.
    Jag skulle aldrig palla att han var med någon annan. Jag skulle inte gilla om han tittade på porr heller. Lite dubbelt det där då jag tittar ibland på porr själv men det är för inspiration till saker jag vill göra med honom, lapdance, striptease, Fellucia Blow, nuru, fantasy massage osv. som informativt.

    Kanske en docka? Men tror jag hade blivit svartsjuk då med... Får helt enkelt hoppas att jag alltid kommer ha lust att ha sex med honom.
  • Anonym (Förhoppningsvis aldrig sluta med det)
    Anonym (Mja) skrev 2024-04-09 17:49:15 följande:
    Älskar mannen dig lika mycket tillbaka? Så han sköter exempelvis tvätten och tar halva ansvaret för barnen? om så är fallet, ja då skulle jag säkert kunna ha sex trots jag inte skulle vara sugen (inte skett än). Men om mannen däremot inte gör sina ansvarsområden, så hade det dödat min lust. mannen blir då sexlös som konsekvens av det ojämställda hushållet. Då skulle jag alltså inte ställa upp. hur resonerar du kring det?
    Oj...ja minst sagt. Han har ett vuxet barn sedan tidigare, jag har valt bort egna barn pga psykisk ohälsa. Han jobbar heltid, jag jobbar halvtid/halvtids sjukskriven. Så jag gör det mesta hemma för att jag vill göra det. Så att vi skall kunna spendera så mycket tid ihop som möjligt i övrigt. Jag mår väldigt bra av att få känna mig som världens bästa fru och få uppmuntran för det. lite 50tal sådär:D Först var det väl mer jämställt på det sättet, men att hålla mig sysselsatt och i rörelse när jag är ensam tar bort mycket ångest/grubblande. På helgerna vill jag helst att vi gör saker ihop, tex. handlar, lagar mat, går till gymmet... 100ggr roligare att göra det ihop.

    När jag var singel blev det mycket att jag mixade vassleproteinpulver, havregryn med apelsin eller tranbärsjuice och drack det 3 ggr om dagen för det kändes så poänglöst att laga mat till mig själv. Eller kokade 12 ägg och åt 12 kokta ägg och 3 bananer på en dag (1 banan +4 ägg som frukost, lunch, middag). 

    Men han gör mycket för mig. Han får ta mycket av min psykiska ohälsa och stötta mig på det sättet. Jag har inget körkort så han skjutsar mig överallt om jag vill. Men svårt att beskriva, han får mig att må bra och att vara lycklig. Han är som min bästa vän med.

     
Svar på tråden När slutade ni ligga med varandra?