Inlägg från: DetLillaMolnet |Visa alla inlägg
  • DetLillaMolnet

    BF december 2024 - liten grupp

    Hej på er!  Jag är gärna med på ett hörn. Har BF 10/12 och om det går vägen blir det barn nr 3 för mig och nr 4 för maken.

    Är 41,5 år och har inte jättestora förhoppningar att det ska gå bra, men hoppas kan man ju alltid.

    Har inte läst alla inlägg, är det någon mer som inte är så ung? :) Oavsett, kul att vara här och jag håller tummarna för er alla.

  • DetLillaMolnet

    Håller särskilt tummarna för alla med 'kod rosa' <3.

    @Pippi12345 Kul att veta att det finns fler som är 35+ :) 

    Hur många är vi nu i gruppen? Bör väl vara halva december som plussat nu? Fast ett helt gäng av dem har säkert inte hittat hit än såklart. 

    Känns lite läskigt att våga gå med när man numera tillhör högriskarna, men vill fira livet lite och glädjas med alla och hoppas för egen del!

  • DetLillaMolnet

    Jag mår lite för bra men har fått större bröst och har lite svullna vader i vart fall..., ska göra UL senast 8+0, annars kan jag inte koppla av. Ujuj, kan inte tänka på nåt annat.

    Har mer energi än vanligt och vaknar pigg vet inte om det beror på att jag slutat med kaffe eller om det är graviditeten. Idag är det 5+2. Kan någon spola fram 10 dagar tack!? :).

    Har ni några roliga arbetsnamn till era 'plus'?

  • DetLillaMolnet

    Setfire så trist. Du bor inte så att du kan boka ett privat UL? 

    Clearblue digital har jag hört ska vara väldigt osäkert gällande veckoindikator.

    Jag har övertestat i början men hade många stickor, har noterat att när gravidmarkeringen väl hade 'full färg' så blev färgen tydlig fortare och fortare. Så det har varit en tröst för mig. Tog också ett CB digital som inte visade 3+ veckor fast det borde, men det var i och för sig tidigare. Men då fick jag höra att för en del visar de aldrig mer än 2-3 v.

    Har också haft mf (tyst mf) och vågar inte hoppas förrän jag ser ett pickande hjärta.

  • DetLillaMolnet

    Off topic...Jag gick nästan med i den stora FB-gruppen för december med 260 medlemmar idag, men störde mig så mycket på "för alla LIVMODERBÄRARE som..." att jag ångrade mig haha. Hoppas ingen tar illa vid sig, är en rätt öppen person tycker jag själv, tycker bara det är ett så störigt och onödigt statement. Gravidhormoner :)

Svar på tråden BF december 2024 - liten grupp