Inlägg från: Amandalinneaa |Visa alla inlägg
  • Amandalinneaa

    BF december 2024 - liten grupp

    Hej Allihopa, hoppar in här jag med! Är 33år och har ett barn sen tidigare som fyller 4 i augusti. Har längtat och försökt efter ett syskon länge och är nu äntligen gravid. Inga missfall eller något under tiden vi försökt (till och från i över 2 år). Så hoppas den här grav vill stanna :) Har Bf den 8/12 men har inte varit på inskrivning ännu så det blir spännande att se om det är något därinne!

    Symptomen hittills är framförallt stora, svullna och ömma bröst, känner mig tröttare än vanligt, tror jag börjar känna av lite smått illamående och har haft rätt ihållande molvärk i tjejmagen sen en vecka tillbaka ungefär :)

    När började erat illamående ni som känt av det med denna grav och tidigare?

  • Amandalinneaa

    Hej alla fina! Har en fråga till er som varit gravid tidigare och ni som är det nu, själv är jag i vecka 8+0 idag:) 


    Till min fråga, både i min förra grav och den nu så har jag gått upp väldigt fort i vikt efter plusset, eller fort och fort men nästan 3 kg redan, var likadant förra gången. Sedan stannade det upp (med sonen) och gick sammanlagt upp ca 7-8kg under hela grav. 

    Har ni också märkt av att man lägger på sig mycket i början? Tänker det kanske är mer hormoner/svullnad och fyllnaden i brösten ;D 
    Har inte direkt ätit mer än vanligt heller skulle jag nog säga :)

    Undrar mest om detta är ett vanligt fenomen eller om det bara är så för mig. Lite svårare dölja grav när man blir så svullen direkt och kläderna blir tajtare haha!

  • Amandalinneaa

    en till fråga, blir det synligt för andra om man går med i FB- gruppen? vill ju helst inte att nån ska veta att jag är gravid redan :) 

    Och heter gruppen BF December 24?

Svar på tråden BF december 2024 - liten grupp