Inlägg från: Jempa88 |Visa alla inlägg
  • Jempa88

    BF december 2024 - liten grupp

    Hej. Jag vill gärna vara med, är nyligen 36år fyllda och har en 18årig son sen tidigare. :) Har bf runt 24e december så är i vecka 5, fin liten julklapp hoppas vi på.


  • Jempa88
    Svartahallon skrev 2024-04-27 07:43:33 följande:

    Är med i en "vanlig" grupp på Facebook, där är det lite mer aktivitet. Tycker det är lite svårt stt hänga med här på familjeliv haha. Men är inte med i någon speciell familjelivgrupp på Facebook. 

    Det är samma för mig, smabon och bästa kompisen vet. Planerar att berätta för folk efter KUB, det är innan midsommar! Har som mål att berätta för alla face to face också. Känns roligast så, men det hänger det på att ens familj kan vara tyst till typ mormor och morfar, så vi får se hur det går. På jobbet har jag nog nästan tänkt att vänta till efter sommaren. Kommer vara i vecka 22/23 när jag är tillbaka. Men allt beror på hur jag mår😅

    Är lite illamående till och från, men inget som inte kan hanteras. Drar mig lite för att ta tabletter mot det för jag är så jäääääkla trött på dagarna och typ postafen blir man ju ännu tröttare av. Har ont i brösten och bröstvårtorna, sen lite molvärk som kommer och går. Men molvärken har blivit mycket mindre senaste veckan. 

    Hur mår ni alla? 


    Ja det är samma symptom här + lite ryggont och lätt anfådd men än så länge är allt hanterbart i alla fall. Nojjar mig lite över att man börjat känna mindre molvärk senaste dagarna men det sitter nog bara i huvudet hoppas jag, man kanske har "vant sig"?. Eller kan det variera lite i början kanske?  Har en son sen tidigare men upptäckte inte den graviditeten förrens vi var i ca v16/17 och hade då inte märkt av några symptom alls så har ju inga tidigare erfarenheter från tidigt i grav att jämföra med. Känner mig lite lost.

    Vet inte när vi ska berätta, sambon råkade försäga sig till en arbetskamrat här i veckan dock men jag förstår honom, man vill ju så gärna berätta. Själv har jag ingen bästa kompis att berätta för då jag saknar nära vänner, eller vänner över lag. Har bara ytligt bekanta vilket är tråkigt och vilket också är anledningen till att jag gått med i den här gruppen. Jag känner att jag måste ha någon eller några att ventilera och prata med som är i samma sits så att säga. Glad Man vill ju inte säga något för tidigt häller ifall något händer men samtidigt så kliar det så förbaskat i fingrarna att få skrika ut det. :)

    Kul att se dig här förrestenGlad, tror jag har sätt dig i några tidigre Bim trådar om jag inte minns fel? Jag är en sån där som mest läser och inte kommenterar så ofta utan lurar lite i bakgrunden men försöker utmana min sociala fobi och min rädsla för att skriva/göra/säga något som gör folk arga/ledsna/irriterade osv på mig. Tar ju allt så personligt jämt men jag jobbar på saken. Får väl se den här kommentaren som en början i alla fall. :)
Svar på tråden BF december 2024 - liten grupp