• Lusse88

    BIM april 2024

    Om man ska gå efter min vanliga cykel, så ska jag ha mens idag faktiskt. Idag är det 30 dagar sedan senaste mensens första dag. Det är en normal cykel för mig. Men ägglossningen kom ju uppenbarligen skitsent. Så vad ska man tro 😵

  • Lusse88
    Anonym (Jennie) skrev 2024-04-02 10:15:05 följande:
    Jag bruknar räkna 14 dagar efter ägglossning som bim. Kanske helt fel? Har fått för mig att oavsett cykellängd har de flesta 14 dagar till mens efter ägglossning. 

    Lycka till nu! Hoppas på positivt :)
    Jag hade äl cd18 förra månaden, 12 dagar senare fick jag mens... Nu vet jag ju inte exakt när jag hade äl. Antingen 22/3 eller 27/3. Eller ingen alls :( Får se :)
  • Lusse88
    Anonym (Jennie) skrev 2024-04-02 11:07:05 följande:
    Ok. Där ser man. På mig har det stämt + - någon dag men då kan det vara olika alltså. När vi planerade första barnet  (2008) trodde jag att en menscykel alltid var en månad. Så när jag testade positivt fattade jag inte ens att jag var flera dagar efter bim Drömmer
    Oavsett var jag än är i cykeln, jag vet ju inte säkert, så känner jag INGENTING. Inget alls. Bara tjocka gulvita flytningar.
  • Lusse88

    Fick hem mina tidigt tester nyss och kunde såklart inte hålla mig. Negativt. Så att jag skulle haft äl då den första gubben visade det (22/3), är ju uteslutet nu. För då hade jag varit äl+11 idag. Och detta var tidigt tester. Det hade ju visat. Så om jag nu hade äl alls, så lär det varit vid den andra fasta gubben (27/3), vilket betyder att jag är på äl+6 idag. Och då kan det ju såklart inte visa positivt alls nu. Det kan väl tidigast visa om 4 dagar typ. Men jag har aldrig fått ett positivt test så jag förväntar mig inte det nu heller. Har som sagt legat oskyddat i 7 månader. Äl tester i 5 månader... Tänker att vi nog inte kan på naturlig väg och det gör mig så ledsen...

  • Lusse88
    Anonym (Jennie) skrev 2024-04-02 14:40:56 följande:

    @LUSSE88 (kunde inte citera) Har läst att 7 månader är genomsnitt så helt normalt i så fall. Men vet att man blir så otålig. 


    Jo jag vet men man börjar ändå fundera. Om nåt inte står rätt till. Eftersom jag är 35 så får vi lov att göra kontroll på gyn egentligen. Så jag ska boka in en sådan tid. Så dom får kollat mig och sambon. Vi vet ju inget om våra kroppars funktion egentligen. Vet inte ens om jag får ägglossning, eftersom det blinkade i 8 dagar, sen fast gubbe. Sen fick jag äl symtom igen 4 dagar senare, tog äl-test, blinkade igen. Dagen efter fick jag fast gubbe för andra gången i mars. Så jag vet inte... Haft älsymtom tre olika gånger i mars. Fertilt sekret alla tre gångerna. Uppenbarligen tog det sig inte dom två första gångerna. Nu har vi bara den sista gången (37/3) som chans från mars månad :/ Hade jag litat på den första fasta gubben 22/3 hade vi helt missat den fasta gubben 27/3, så är glad att jag fortsatte testa. Men börjar bli långdraget, jobbigt. 
  • Lusse88
    Anonym (Jennie) skrev 2024-04-02 16:39:00 följande:
     
    Ok. Förstår. Skadar väl inte att kolla om man ändå får. Jag har superdålig koll på mina äl-symptom (minns inte om jag hade några alls nu senast) så jag har litat på äl-test och det har stämt. Testar med billiga stickor och när de blivit tillräckligt starka har jag testat med rosa digitalt och efter positivt på det så slutar jag testa den cykeln. Jag är 38 år min minsta fick jag 2019.
    Jag fick som sagt fast gubbe 22/3. Slutade testa och trodde det var äl den/kommande dag typ. Men fick samma symtom igen 4 dagar senare och testade då igen. Då blinkade det igen, och dagen efter fick jag fast gubbe IGEN samma månad. 27/3. Så lär väl vara den sista som gäller eftersom jag testar negativt på tidigt graviditetstest nu. Så ja, äl+10 på lördag typ. Lär väl testa då.
  • Lusse88

    Vi har legat oskyddat i 7 månader, men aktivt försökt i 5 månader och det håller redan på att ta kål på oss. Aldrig något plus :( Har faktiskt gråtit tre gånger idag. Egentligen inte av nån speciell anledning. Men känner mig PMS:ig idag. Är på äl+7. Min cykel har varit knepig genom att visa ägglossning tre gånger på en månad. Dom två första är redan uteslutna, eftersom jag testade negativt senast idag :( Så jag får gå enligt senaste glada gubben på ältestet. Det ger mig äl+7 idag. Eller ja, i 45 minuter till :p Sen blir det äl+8. Men börjar nästan känna mig lite deprimerad. Orolig. FAST att det sägs att det kan ta ett år så gör det mig ledsen och nedslagen varje jäkla månad. Vi gör ju allt rätt..? Vad felas liksom? :(

  • Lusse88

    Bara för skojs skull, räknade jag ut att om jag blivit gravid med mars äl, så blir bf datum 20 december. Det betyder ju att detta var sista chansen för en bebis detta året.

  • Lusse88

    Juliab: Du får "knipa" som man säger till 1/1. :p Min mor lyckades. Min bror var beräknad slutet av december, men kom natten 1/1 :) 

  • Lusse88

    Naniismamma: Jag har både halsbränna och illamående men är bara på äl+8 så tror inte det har med graviditet att göra. Åt chilinötter innan så det är nog det 😅 Men klart man vill att allt man känner ska vara pga graviditet. :) Men efter fem månaders intensivt försök (sju månader oskyddat, men inte ältester förrän för fem månader sedan) så är hoppet iiiinte stort. Det existerar knappt längre. Är säkert nåt fel på nån av oss :(

  • Lusse88

    Naniismamma: Var det inte så att du och din man skulle vara ifrån varandra ett tag? :/ Hann ni få till det? :)

  • Lusse88

    Naniismamma: Var det inte så att du och din man skulle vara ifrån varandra ett tag? :/ Hann ni få till det? :)

  • Lusse88

    Mackbookpro: Hur lång är väntetiden ungefär? Och gäller väntetiden till själva IVF eller till själva utredningen? Eller kanske både ock?

  • Lusse88

    Naniismamma: Okej, jag har tyvärr läst att opiater och opioider försämrar fertliteten. Hoppas ni lyckas såklart ❤

  • Lusse88
    Mensen kom igen...tyvärr. Nästa BIM blir i början av maj så jag hoppar över till den tråden. Lycka till alla! Tar bort mig från listan. :(

    11/4 Sand13, 5e barnet (första för sambon), fjärde försöket.
    12/4 MacBookpro, första barnet, 13 försöket
    14-15/4 Fancyr, tredje barnet, sambons första, 5e försöket.
    15/4 Mariiiak94, Första barnet, 8:e försöket.
    16/4 Nostalgitripp, tredje barnet, 3e försöket
    18/4 Mammaatillen, andra barnet 5e försöket.
    18/4 Morticia91, första barnet 4de försöket
    20/4 Svartahallon, första barnet 3e försöket (andra försöket efter utomkvedshavandeskap) 
    20/4 Juliab, andra barnet, 9e försöket, ett X
    20/4 amiilee, första barnet, 13e försöket 
    26/4 Femman, 5e barnet, 2a försöket.
    27/4 nathaliej97, tredje barnet, 4e försöket.
    27/4 henna92, andra barnet, 1.5 års av försöket.
    29/4 Lugnoro, 1:a barnet, 2:a försöker efter missfall
    29/4 Syskonlängtan, 2:a barnet, 3:e försöket (2:a efter missfallet i januari).
Svar på tråden BIM april 2024