• Lusse88

    BIM april 2024

    Här samlas vi som hoppas på PLUS i april 2024! Öppen för anonyma användare också, vilket den andra april-tråden tyvärr ej blev.

  • Svar på tråden BIM april 2024
  • Lusse88

    Välkomna till denna grupp, ni som jag, hoppas på PLUS i april! Förra april-gruppen tillåter inte anonyma användare, vilket ju är helt fel. Så jag tycker vi samlas här istället. Jag börjar listan med ett preliminärt BIM-datum, då jag fortfarande har blinkande smiley på ClearBlue lila ägglossningstest, sen två dagar tillbaka. Men har ägglossningssymtom så gissar på ägglossning inom några dagar. 

  • Lusse88

    BIM april 2024:
    1/4, Lusse88, 1a barnet, 5e försöket.

    Glömde ju skriva datum 😅
    Kan ändras sen vid bekräftad ägglossning dock :)

  • Lusse88
    nathaliej97 skrev 2024-03-17 00:00:17 följande:

    Jag ska enligt app ha ägglossning tisdag. Men, blöder fortfarande och är på mensdag 9.. hoppas det är över imorgon! Ska ta ägglossningstest för att dubbelkolla och se om den kommer när appen tror. Brukar bara blöda 4 dagar, vet inte varför denna blev så otroligt långdrage.. 


    BIM april 2024:
    1/4, Lusse88, 1a barnet, 5e försöket.
    2/4, nathaliej97, tredje barnet, 3e försöket. 


    Vad trist! :/ Jag har haft blinkande smiley i tre dagar nu. Men inatt kändes det rejält i höger äggstock samt livmodern molade. Alltså det gjorde riktigt ont i äggstocken. Jag tror kanske det var ägglossningen. Jag brukar dock ej känna det sååå starkt. Och har ju fortfarande blinkande smiley efter den känslan. Fattar inte riktigt. Men jag fortsätter testa, samtidigt som vi kör varannan dag. Senast var i fredags så nu blir det idag. :) Är på CD14 idag :) Fick ägglossning på CD18 förra gången.

    Det är knappt att sex är roligt längre känner jag. Efter fem månaders kämpande. Känns bara som att man vill att sambon ska komma. Bara bebistänk hela tiden. Jobbigt.
  • Lusse88

    Alltså en fråga:
    Min sambo råkade komma i mig i doggy stående nyss. Vi brukar inte göra det stående. Utan vi brukar ligga ner så det inte rinner ut direkt. Men nu rann det ut :( Och efter han har kommit så kan han inte komma på minst ett dygn igen. Och jag har ägglossning typ nu/närsomhelst, känns det som. Är det kört nu? För det rann verkligen ut...

  • Lusse88
    Elianis98 skrev 2024-03-17 14:32:37 följande:

    Såg att vi bytt tråd så jag hoppar in här!

    enligt appen flo har jag beräknad äl imorgon. Har haft blinkande smiley på cb lila och vanliga äl-tester börjar visa på starkare streck för varje dag. Får verkligen hoppas det blir äl imorgon! Vi har kört varannan dag typ sen mensens slut men ska försöka få till det idag och imorgon för att vara på den säkra sidan😊 vi börjar redan tröttna på att ha sex då det mest blir fokus på babymaking. Vi brukar verkligen inte köra såhär ofta i vanliga fall😂

    BIM april 2024:
    1/4, Lusse88, 1a barnet, 5e försöket.
    1/4, Elianis98, 1a barnet, 3e försöket
    2/4, nathaliej97, tredje barnet, 3e försöket. 


    Välkommen hit :)
    Jag har också blinkande på ClearBlue lila ägglossningstest, tre dagar i rad nu. Men jag känner i kroppen att ägglossningen är på väg närsomhelst. Inatt gjorde det riktigt ont i höger äggstock, och jag tänkte att nu måste det vara ägglossning. Men får fortfarande bara blinkande smiley på testerna. Så vi fortsätter väl...
  • Lusse88

    Nathaliej97: Dom rosa identifierar bara själva ägglossningen. Dom lila identifierar flera dagar innan, då blinkar den att det snart är dags, senare får man fast smiley som på dom rosa och då är det ägglossning. Så med dom rosa kan det bli för sent för spermierna. Om man väntar in en glad gubbe. Det felet gjorde vi förut. Så jag använder dom lila nu och det har varit rund ring tills i fredags. Det har blinkat en smiley i fyra dygn nu så jag gissar på fast smiley när som helst. Detta ger ju en större chans att bli gravid eftersom spermierna kan leva under hela denna tiden också :)

  • Lusse88

    Nathaliej97: Myom, vad är det för nåt? Var sitter det? Varför får man det? Aldrig hört innan. Orsakar det blödningar då? :/

Svar på tråden BIM april 2024