• genovamii

    Någon mer som har BF i november?

    Jag har precis plussat och undrar om det finnas någon mer som har beräknad förlossning i ca oktober/november? Som skulle vilja dela med sig och följa resan tillsammans? Glad

  • Svar på tråden Någon mer som har BF i november?
  • genovamii
    Ovissheten skrev 2024-03-10 08:58:03 följande:

    Hej!
    känner så igen mig i er alla som oroar er. Har en dotter på tvp år och försöker få ett syskon till henne. Plussade 23/2 och är i vecka 5+6 enligt beräkningen från äl som nc gjort. Tycker symtomen som molvärk, ?tunga bröst? (ej ömma för mig), trötthet, illamående, doftkänsliga och stresskänslig har varierat hela tiden. Fick bara 2-3 v på Clearblue veckoindikator i morse men mins tester är alltid svagare på morgonen. Men har lite hopp kvar om det då jag sett andra inte då 3+ förrän 6+1 som det gått bra för. Ska testa igen senare på dagen på 6+2. Jag testar med stickor flera ggr per dag fortfarande för att få se teststrecket starkare än kontrollsträcket men det har inte hänt än... Har bara lite hopp kvar om denna grav och orolig för ett tredje tidigt mf. :( åh vad det gör med ens psyke att få fler mf när man försöker bli gravid. Blev långt det här men var skönt att skriva av sig lite. Kram till er alla och håller tummarna för oss. Hjärta


    Vadå ska teststrecket vara starkare än kontrollstrecket? Det låter lite konstigt, för jag är också gravid, och min är inte starkare än kontroll strecket, och jag ska vara gravid i vecka 5-6 om det stämmer enligt beräkningen? 
  • Severes

    Jag håller också på och testar ifall teststrecket blir starkare än kontrollstrecket men jag hade också bestämt att jag har uppehåll till 6+2 (dvs om 3dagar) Precis när jag testar (alltså inom 10min) så är de lika starka men när testet torkat är kontrollstrecket starkare. Kanske man inte kan förvänta sig mer. Jag tycker överlag att RFSU är jättesvaga, jag såg knappt strecket när clearblue visade 2-3v. 

  • Severes

    Eeh, jag kunde inte hålla mig sedan jag skrev ovan utan tog ett test. Det har slagit över! Man är ju aldrig säker ändå men det var ett mål för mig att teststrecket skulle bli starkare än kontrollstrecket.


    Tack för att ni andra har berättat att ni inte heller har så mycket symptom, jag har blivit nervös att jag mått så bra utan illamående etc hittills. Men allt kan ju ändras kommande vecka då jag går in i VECKA 7! 

  • Ovissheten

    Genovamii: nej jag säger inte att det ska vara starkare, men det känns som en indikation på att hcg stiger bra om det gör det. tänker jag mig? vara för att försöka stilla oron på bogot sätt och känna nån slags kontroll antar jag. 


    det här är mitt test vid sju och nio på morgonen idag. Har inte fått starkare än det kl nio än så länge. önskar att jag hade tagit Clearblue veckoindikator vid nio och inte sju idag. :/

  • Qwalite

    Jag har också väldigt lite symptom! Vill minnas att jag haft kraftigare i andra graviditeter, men det kanske bara inte dragit igång än. Idag bränner det ordentligt i bröstvårtorna och moler i magen. Fick +3 på cb i fredags, så nåt händer ju uppenbarligen 😄

    Men jag är inte ett dugg känslig för dofter, vilket känns konstigt? för det är något jag haft mest besvär med tidigare. illamåendet är det närmast obefintligt av, känner ytterst lite ibland.

  • ems1991

    Gick in i vecka 7 igår söndag. Nu på morgonen tog jag ett till clearblue digital som sa 3+. Nu tänker jag inte testa något mer alls. Längtar så tills första ultraljudet så man får se det lilla livet :) Jag har inte heller mycket symtom. Är tröttare än vad jag brukar och ibland känner jag lite molande i magen men ingenting annat än så länge. 

  • Tramonte

    Jag hade som ni också väldigt lite symptom i början och var rädd för missfall, men har nu fått mäta hormonnivåerna som ökar kraftigt och man har sett att något väldigt litet ser ut att börja växa i hinnsäcken. Jag är i v6+2 enligt appen men sen kan det ju alltid diffa lite och jag tror jag ligger 2-3 efter utefter när jag plussade på ägglossningstest. Nu har även illamåendet och tröttheten kommit som ett brev på posten och jag fattar inte hur jag ska ta mig igenom denna arbetsveckan.. Några tips? Jag har även förstått att alla graviditeter är olika då jag mådde mycket sämre tidigare under sista, så jag tror inte ni behöver vara oroliga utan försök ha tålamod även om jag vet att det är svårt Hjärta


     

  • hallonbaten

    Jag är v 4+4 idag och har inga symptom alls ännu. Det gör mig väldigt orolig för att det redan har avstannat..  

    Jag funderar på att gå och ta blodprov och se vad det säger. Någon här som tagit prover för hcg genom tex werlabs? Man får ju tolka svaren själv.

  • Ovissheten
    hallonbaten skrev 2024-03-11 14:31:28 följande:

    Jag är v 4+4 idag och har inga symptom alls ännu. Det gör mig väldigt orolig för att det redan har avstannat..  

    Jag funderar på att gå och ta blodprov och se vad det säger. Någon här som tagit prover för hcg genom tex werlabs? Man får ju tolka svaren själv.


    Jag är i 6+1 idag och ska gå och ta hcg på lunchen genom werlabs. Är så nervös. tycke mina symtom är borta förutom ilningar/känningar i ljumskarna och ländrygg. Testerna blir inte starkare heller. Provade att blanda urinen med lite vatten för att se om det skulle bli starkare men det blev lika starkt/svagt ändå. Ska bli skönt att få nått mer konkret att förhålla sig till. Har även bokat tidigt ul nästa v i 7+2. så det lär ju ge lite mer besked.
  • Nilla12345

    Första besök hos bm inbokat om två veckor 😊 Brösten blir mer och mer ömma, lite trött och molvärk. Alltid orolig för att det inte ska gå vägen. Sist jag va gravid fick jag en rätt stor blödning i vecka 7 och va säker på att jag fått mf men vid UL hade hjärtat börjat slå och allt gick vägen, förmodligen va det ett blodkärl som hade spruckit sa dom. 

Svar på tråden Någon mer som har BF i november?