• Kashmira

    Någon mer som har BF i november?

    Smyger också in här. Är gravid 6+6 med första barnet så BF 24/11. Fick missfall i vecka 4 i början av året så är otroligt orolig men börjar släppa lite mer nu när tiden går. Tycker det är jobbigt att man inte riktigt har någon att prata med allt om än, har inte berättat för familj eller vänner. 

    Har inte riktigt några symptom alls än förutom trött som en galning, och att vila hjälper inte direkt.

    Ska göra KUB vecka 12+6 men vill så gärna egentligen göra ett tidigt ultraljud redan vecka 10+0 för att få veta att allt är bra och våga berätta för nära och kära. Vet inte om man är helt knäpp. Hur känner och tänker ni som är gravida nu och hur har ni gjort som varit gravid tidigare? 

  • Kashmira

    Jag gjorde VUL i vecka 8 (7+3) och fick höra hjärtljud!! Har bara haft trötthet som symptom och sovit och sovit. Men sen för cirka 1-2 veckor (i början på veckan 10) sedan så försvann alla symptom helt, känner mig helt som vanligt. Känns såklart superläskigt att allt bara försvann sådär och hjärnspöken kommer och gör mig galen. Är KUB först om 2 veckor (när jag är 12+6). Längtar så mycket för jag vågar inte alls tro att jag är gravid eftersom jag inte känner nått speciellt.

    Facebook-grupp tycker jag låter toppen! Så skönt att kunna dela tankar och känslor med andra som är i samma sits!

Svar på tråden Någon mer som har BF i november?