Inlägg från: hallonbaten |Visa alla inlägg
  • hallonbaten

    Någon mer som har BF i november?

    Jag plussade i söndags på äl+10. Anande ett svagt streck dagen innan. 

    29 år, första barnet. En kemisk graviditet och ett MA under 2023. Nervöst och vågar inte riktigt tro på det förens första ultraljudet jag tänkt boka tills vecka 8+0. Jag vågar knappt boka in det dock, rädd att jag ska jinxa allt.. haha.

    Jag fick också magsjuka några timmar efter att jag plussat, så är orolig att det på något sätt har försämrat chanserna för att det här ska gå vägen.. :( 

  • hallonbaten

    Jag är v 4+4 idag och har inga symptom alls ännu. Det gör mig väldigt orolig för att det redan har avstannat..  

    Jag funderar på att gå och ta blodprov och se vad det säger. Någon här som tagit prover för hcg genom tex werlabs? Man får ju tolka svaren själv.

  • hallonbaten

    Hej!
    Någon här som varit eller tänker gå på tidigt ultraljud innan v 8+0? Har ni kunnat se något då?

    Jag har ett ultraljud inbokat 8+0, men såg nu att det finns en ledig tid när jag är 6+4. Kommer man kunna se någonting då eller blir det bara en massa kansken? Kanske är det bättre att hålla ut till 8+0 för att kunna få tydligare svar på om allt ser bra ut eller ej..

    Anledningen till att jag bokat privat ultraljud tidigt är pga tidigare MA, och jag är nu orolig att det skett igen då jag inte har några symptom.

  • hallonbaten

    Vilken dag har du ultraljud? 

    Jag har också haft lite färgade flytningar..inte kul alls.


    katewin skrev 2024-03-20 18:09:35 följande:
    Jag ska pg MF det blir 6+3 så får se vad ska hända. Nu har rosa flytningar och så orolig((
  • hallonbaten

    VUL inbokat om några timmar. Ångrar att jag bokat tiden, tror inte jag kommer bli lugnare oavsett resultat eftersom det är så tidigt, v6+4.  Men det är försent för att avboka nu..

    Har inga symptom och har haft några bruna flytningar. Hade ett MA i höstas och jag misstänker samma sak nu.

  • hallonbaten

    Det gick bra! Allt såg bra ut, och hjärtaktivitet syntes. Jag blev helt chockad, var så säker på att det stannat av redan..

    Men jag har svårt att slappna av och känna glädje. Det är en så osäker tid, när som helst kan det vända och man kan ingenting göra.

    Men jag försöker acceptera tankesättet att just nu är jag faktiskt gravid, tills motsatsen bevisas.

  • hallonbaten

    Vilka appar använder ni för att följa graviditeten, och har ni någon favorit? Jag använder mest Natural cycles, tycker den är kortfattad och tydlig. Men vill ha en till app att läsa i ibland Skrattande

  • hallonbaten

    Det är första barnet för mig också Glad

    Jag är i 8+6 och har nästan inga symptom alls. Inget illamående. Ömma bröst vissa dagar, molvärk ibland och täppt i näsan. Oklart om det sista är pga graviditet eller pollen haha.

    Igår var jag på privat ultraljud och allt såg bra ut. Så med det vill jag bara säga att man inte måste ha en massa symptom för att graviditeten ska gå bra. Mängden symptom säger inte hur bra graviditeten går.

    Jag kan själv bli orolig när jag ser alla inlägg om personer som har det jättejobbigt med graviditeten, och jag då inte alls kan relatera. Plus allt man "lärt" sig från tv och film - är man gravid ska man bo framför toastolen första trimestern, äta glass och gråta. Tungan ute om ens egna upplevelser skiljer sig från det är det lätt att få hjärnspöken.

    Ps. All respekt för alla er som kämpar på med jobbiga symptom!

  • hallonbaten
    Severes skrev 2024-04-15 14:11:09 följande:

    Jag tog mitt för 6dagar sedan så hoppas hinna få svar under den här veckan, jag var i 10+1.


    Var du orolig för att fostret skulle mätas till en annan ålder (under 10+0) och att du skulle behöva komma tillbaka senare pga det? 

    Jag hade helst velat boka om mitt tills på fredag för det passar bättre med mitt jobbschema. Men då är jag 10+1. Eftersom gränsen för att få göra nipt är 10+0 så känns det riskabelt. Det är ju inte säkert att deras mätning når 10+1, det kan ju variera. Iofs så var jag på privat ultraljud för en vecka sedan och fostret mätte då 4 dagar längre gånget än beräkningen.
  • hallonbaten

    Finns det något intresse i att skapa en privat Facebook-grupp där man kan samlas? Har sett att det brukar göras i dem andra månadstrådarna :) 

  • hallonbaten

    Senaste dagarna har tröttheten kommit ordentligt för mig också. Vaknar innan 06 och är jättepigg. Sen vid 10-tiden så känner jag mig i princip färdig för dagen och vill sova. Igår tog jag 3! tupplurer..

    Jag har också fått svårt att fokusera på jobbet. Förutom tröttheten som stör så rusar ju tankarna kring graviditeten, nästa UL, osv.

    Det känns också som att jag bara sitter och tittar på klockan och väntar på att dagarna ska gå så att jag kommer längre fram i graviditeten. Tiden går såå långsamt.

  • hallonbaten

    Ni som har gjort ultraljud, har dem spelat upp eller mätt hjärtslagen på bebis? Det har inte gjorts på mig vilket jag blev förvånad över. Jag läser en del i utländska forum och det verkar vara standard i många andra länder att mäta hjärtslagen från väldigt tidigt i graviditeten.

Svar på tråden Någon mer som har BF i november?