• Severes

    Någon mer som har BF i november?

    Grattis alla! Jag plussade förra söndagen så bf är beräknat till 3/11. Vad glad jag blev för den här tråden! Det är vårt första barn. Barnet är mycket efterlängtat men jag vågat knappt tro att det är sant. Tänkte ni vänta lite med att berätta för nära och kära, eller gör ni det direkt? Jag ska på ett ultraljud 19/3 så om allt ser bra ut då tänkte vi berätta för våra familjer. Jag har gjort en nedkryssningskalender fram till 19/3. 

  • Severes

    Jag fick 2-3 på veckoindikatorn förra söndagen och idag fick jag 3+! Hjärtat bultade och jag tänkte att om det blir 2-3 igen så kanske det är att jag tog testet på kvällen nu, men det blev 3+. Jag kan liksom inte fatta att det händer, vi har försökt så länge. 

  • Severes

    Jag går ju in i vecka 7 på måndag. Nä, jag har inga tydliga symptom alls. Känner mig som vanligt. Har inte behövt sova mer heller utan vaknar snarast tidigare. Inget särskilt illamående, ej öm i brösten. Men tänker att varje dag utan större blödning eller stark smärta är bra. Jag tycker mer det är jobbigt när man ska prata om jobb/resor eller liknande som kommer att ske i höst. Det är ju omöjligt nu att veta läget för i höst.

  • Severes

    Jag håller också på och testar ifall teststrecket blir starkare än kontrollstrecket men jag hade också bestämt att jag har uppehåll till 6+2 (dvs om 3dagar) Precis när jag testar (alltså inom 10min) så är de lika starka men när testet torkat är kontrollstrecket starkare. Kanske man inte kan förvänta sig mer. Jag tycker överlag att RFSU är jättesvaga, jag såg knappt strecket när clearblue visade 2-3v. 

  • Severes

    Eeh, jag kunde inte hålla mig sedan jag skrev ovan utan tog ett test. Det har slagit över! Man är ju aldrig säker ändå men det var ett mål för mig att teststrecket skulle bli starkare än kontrollstrecket.


    Tack för att ni andra har berättat att ni inte heller har så mycket symptom, jag har blivit nervös att jag mått så bra utan illamående etc hittills. Men allt kan ju ändras kommande vecka då jag går in i VECKA 7! 

  • Severes

    Varje dag går så otroligt långsamt. Jag är ju van att dagarna springer iväg men nu är det tvärtom. Vänta på det, vänta på det.

Svar på tråden Någon mer som har BF i november?