Inlägg från: bebissugen91 |Visa alla inlägg
  • bebissugen91

    BIM mars 2024

    Då var ägglossningen över, ÄL+1 idag. Denna cykeln har jag testat Munkpeppar(Agnus Castus) då jag har hört mycket gott om den och att den kan stärka ägglossningen. Jag fick ÄL CD14 denna gång. Tidigare har den varit cd11-12 vilket oroat mig lite ifall äggen inte mognat tillräckligt innan Lh-stegring, så jag är superglad att jagbfick lite senare älndenna gång. Sen har jag känt av min äl mycket mer denna cykel också samt att ältestarna var mycket starkare. Svullen mage och lite öm på ena sidan. Håller verkligen tummarna för denna cykeln ❤️
    Hur går det för er andra? Gör ni också något annorlunda denna cykel?

  • bebissugen91

    Jag beklagar ditt MF ❤️ hoppas du finner lite tröst I att du faktiskt vet att du kan bli gravid nu. Har läst att chansen att bli gravid efter ett mf är större. 
    På vilket sätt kände du av en tydligare ägglossning? 😊

  • bebissugen91
    fancyr skrev 2024-03-01 10:18:24 följande:

    Den här månaden verkar äl vara segare än tidigare. Cd14 idag och har än inte fått positivt LH-test . Förra månaden hade jag äl cd11 och innan dess cd15 så vi får väl se hur det blir denna månad. 


    Exakt så var det för mig. Förra månaden cd11 och denna månaden kom den cd 14 på eftermiddagen! På morgonen var det fortfarande negativt 😊 (testar flera gånger om dagen när jag vet att det börjar närma sig)
  • bebissugen91

    Från medium till hög 😊 var lite orolig för att jag inte alls skulle ha äl för jag brukar inte ha så "sent". Men det är nog bara bra tänker jag så ägget får ett par extra dagar att mogna. Har förstått att äl cd 11 är på gränsen ifall ett ägg kan bli befruktat eller inte.
    Hoppas du får äl i dagarna iallafall 😊

  • bebissugen91

    Har vi fått några plus i tråden än? 😊
    Har inte varit inloggad på ett tag. Har bim 12/3 och tänkte testa på fredag eller lördag

  • bebissugen91

    Naniidmamma - spännande med Australien 😄 visst skulle du tillbaka till Sverige snart?
    Själv jobbar jag som farmaceut på ett apotek i Malmö. Detta är första cykeln som jag inte känner mig lika besatt av det hela. Mest för jag har haft annat som ockuperat tankarna så som en hund med diskbråck och ett skov i min tarmsjukdom. 

  • bebissugen91

    Känner mig hemsk när jag ser någon som är gravid och blir ledsen direkt efteråt. Jag missunnar inte någon någonting men man önskar det sååååå gärna för sig själv. Jag tänkte testa på lördag eller söndag. Kännt mig lite konstig idag, är på äl +9. Säkert något jag fått för mig bara! 

    En rolig grej som hände häromdagen var att jag var på Lidl och skulle betala. Och där står en påminnelse om att man ska registrera sitt medlemsskap (Lidl Plus). Det står "Glöm inte att plussa!".
    Jag skrattade för mig själv och tänkte "Tro mig, jag försöker!!!!!!!!!!" 😂😂😂

  • bebissugen91

    Lusse88 - ingen vet heller att vi försöker. Även om jag tror att folk misstänker det då jag helt skippat alkoholen sedan i somras och alltid är den som kör när vi varit hos svärföräldrarna. 
    Tycker också detta är en väldigt trevlig grupp 😊 ni gör att man inte känner sig lika ensam i det hela! Skönt qtt kunna ventilera 

  • bebissugen91

    Neg gravtest imorse, BIM på tisdag. Med största sannolikhet inget denna gång heller... suck. Ställer in mig på försök 8!

  • bebissugen91

    Starkaste strecket jag sett haha! Vad häftigt..blir inte förvånad om dina äggstockar svarat på det där genom att släppa flera ägg 😂

  • bebissugen91

    Embarazada - ser eventuellt något svaagt på mitten bilden. Känner du några symtom? Håller så tummarna för dig 😁😁

  • bebissugen91
    Kanskeanonym skrev 2024-03-16 21:23:44 följande:
    Tack alla! 
    Tänkte inte ens testa idag för trodde inte det var någon idé då min sambo varit iväg på jobb så vi fick endast till det 1 gång denna månad, månaderna innan har det varit så mycket mer men inte hänt något förrens nu när det bara blev 1 gång 😬 
    Men så jag tänkte dricka lite idag så tänkte jag att nä fan jag måste testa innan bara för att och det gjorde jag helt rätt i!
    Åh stort grattisb🥰 var det på äl dagen nu hade sex? Dagen innan? 
  • bebissugen91

    Pälsboll - åh stort grattis!!!! Vad kul att det tog sig igen 😊 hur länge har ni försökt? Första barnet?

Svar på tråden BIM mars 2024