Inlägg från: Anonym (Alicia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alicia)

    BIM mars 2024

    Hoppar också in här då mensen snart är över och nedräkningen till ägglossning börjat. Hade en ofostrig graviditet och skrapades i oktober i v.13.

    Längtan efter ett plus igen är stor! Man börjar få lite ångest när det beräknade bf närmar sig och man inte blivit gravid än. Men samtidigt så vet man ju att man kan bli gravid, så försöker tänka positivt även om det är svårt.

    Efter mitt mf så blev mina cykler otroligt långa, sista var nu 41 dagar. Hade 29 tidigare. Nu var förra äl på cd28, så vet inte hur detta blir. Hade även positiva äl test i över 2 månader efter skrapningen, men ingen ägglossning, bm kunde inte förklara det.

    Håller tummarna för mars ❤️

  • Anonym (Alicia)
    Lusse88 skrev 2024-03-20 12:57:43 följande:

    6 dagars blinkande nu. Herreguuuud vad segt. Aldrig haft så här långdragen ägglossning. När fasen ska jag få fast gubbe på ägglossningstesten? Vad händer i kroppen egentligen? Jag har slutat ha ägglossningssymtom sedan några dagar tillbaka! Jag hade starka symtom i helgen som var. CD14-CD15. Nu är det CD17 och jag har fortfarande blinkande gubbe sedan 6 dagar tillbaka. Jag fattar ingenting. Alltså testerna jag har blinkar ju vid förhöjd östrogenhalt. Vilket sker innan ägglossning. Och dom får fast gubbe när LH är på topp, då ägglossning sker. Men jag får ju ingen LH topp denna månad verkar det som... Detta kanske är en sån månad då kroppen inte släpper nåt ägg... Detta blinkande så länge har aldrig hänt mig innan. Blinkar det fortfarande vid CD21 så ger vi upp denna månad, detta börjar bli jobbigt för speciellt sambon... Vi har inte så här mycket sex i vanliga fall.


    När började du testa och hur ofta testar du?
    Jag börjar testa 2 gånger om dagen när jag får blinkande för att inte missa den fasta gubben. Då jag blev gravid (slutade dock i ma v.13) fick jag aldrig fast glad gubbe utan bara blinkande i 7 dagar.

    Lita inte till 100 på testen, har du haft ägglossningssymtom så tror jag du ägglossat 💕 tempar du? Isåfsll borde det synas på tempen. Lycka till ❤️
  • Anonym (Alicia)
    Lusse88 skrev 2024-03-20 20:37:59 följande:
    Glömde svara på din första fråga, jag började testa några dagar efter mensens slut. Började blinka på cykeldag 12. Fick ägglossningssymtom cykeldag 14-15. Men det blinkar ännu. Har inte fått fast gubbe denna cykel. Det har alltså blinkat i 6 dygn nu. Är på cykeldag 17 idag. Men det låter ju ändå lovande att du blev gravid utan fast gubbe ❤ Beklagar att det slutade så :(
    Tack ❤️

    Vad jag har förstått så fortsätter man få blinkande gubbe tills den hittar en höjning, gör den inte det så fortsätter den ändå blinka. Kan alltså inte bli en tom ring igen efter blinkade gubbe. Likadant som första testet alltid blir en tom ring eftersom testet då samlar in info om din personliga nivå osv. Jag tror och hoppas du har ägglossat ❤️
  • Anonym (Alicia)
    Lusse88 skrev 2024-03-21 07:36:42 följande:
    Oj det var mer än vad jag visste. Den blinkar nu idag igen så 7 dagars blinkande tester har jag fått. Så om jag förstår dig rätt KAN jag ha missat en höjning? Och om jag fortsätter testa kommer den även om jag missade LH ökningen att blinka nu? 
    Det kan vara så men vågar inte säga för mycket 😅
    Jag testade med 2 lila test en cykel just för att se om det kunde bli så. Tog test med båda 2 morgnar, sen började jag testa även på kvällen med det ena. Först tom ring på båda, sen blinkade båda.
    Det va på kvällen jag fick fast gubbe och det testet som jag testade med bara på morgonen blinkade morgonen efter. Fortsatte några dagar o det testet fortsatte blinka. Tempen bekräftade ägglossning 1 dag efter den fasta gubben så jag hade missat det om jag bara tagit på morgonen den gången 💕

    På clearblues sida står det:

    "Ditt första test i cykeln kommer sannolikt att vara Låg fertilitet (tom cirkel) eftersom hållaren måste analysera ett test först för att avgöra basnivån för din personliga hormonprofil. Om du råkar utföra ditt första test på den dag du har din LH-stegringen kommer hållaren att visa Max Fertilitet (fast smiley). Hållaren kommer att fortsätta att visa Hög Fertilitet med varje test tills den detekterar din LH-stegring. Alla dessa dagar kommer inte att vara Hög Fertilitet.


    Om en LH-stegring inte är detekterad, kommer hållaren att fortsätta visa Hög Fertilitet efter varje test såvida test inte är missade 3 dagar i rad. Då visar det Låg Fertilitet (tom ring) igen.
    Om du började testa på korrekt dag för din cykellängd och du ser 9 eller fler dagar med Hög Fertilitet är det osannolikt att du kommer att se Max Fertilitet och du kanske vill sluta testa för denna cykel.

    Ibland händer det att vissa kvinnor har en LH-ökning som är för låg för att detekteras av testet, eller att de inte har någon ägglossning under en viss cykel, och då kan flera dagar med Hög fertilitet visas utan att Maximal fertilitet dyker upp. Detta är inte ovanligt och kan inträffa i cirka 8 procent av alla cykler."

  • Anonym (Alicia)
    Anonym (syskonförsök) skrev 2024-03-21 12:31:37 följande:
    Åhh! Jag är så nervös, ska ta ett digitalt snart.
    Är ÄL + 11/12 
    Ååh stort grattis!!! 😍😍😍😍 Haft några symtom?
  • Anonym (Alicia)
    Anonym (syskonförsök) skrev 2024-03-21 12:51:52 följande:
    åhh tack! Jag vågar inte riktigt tro på det ännu, är rädd att det ska vara ett spökstreck.

    Jag har känt mig väldigt trött men tänkt att det har berott på resan. Idag kände jag hugg i mina bröst men ingenting alls. Har känt mer symptom dem månderna jag inte fått något antydan till plus hahaha
    Åh så spännande! Håller tummarna ❤️❤️❤️
  • Anonym (Alicia)
    Anonym (syskonförsök) skrev 2024-03-21 13:42:41 följande:
    Jag är så skakig just nu?!! Kan inte förstå att vi kommer bli 4 i år om allt går som det ska.. Oskyldig
    Ååååh grattis!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 
  • Anonym (Alicia)
    Anonym (Hopp) skrev 2024-03-30 17:19:36 följande:
    Man behöver inte bli ruinerad på ägglossningstest, finns superbra billiga 100 pack på amazon från easy at home 😊 
    Rekommenderar också dom! Funkar jättebra med Premom appen också 👍🏼
Svar på tråden BIM mars 2024