• Båten

    BIM mars 2024

    Hej, hoppar in här nu då min mens kom idag. Kom 2 dagar efter beräknat så min app där jag loggar mensen flyttade fram min beräknade BIM en hel vecka. Ska bli intressant att se hur det går då vi bara kör på beräknat, får försöka få till lite extra mys om det går och om minstingen låter oss, han har en förmåga att springa från sin säng till vår varje natt. 

    4/3 Madicken2023, 3e barnet, 5e försöket.
    4/3 Solros28, 3e barnet, 13e försöket.
    5/3 Elianis98, 1a barnet, 2a försöket.
    5/3 Lusse88, 1a barnet, 4e försöket.
    5/3 amiilee, 1a barnet, 11e försöket.

    11/3 bebissugen91, 1a barnet, 7e försöket.
    15/3 fancyf, 3e barnet , 4e försöket. 
    27/3 båten, 4e barnet, 2a försöket
  • Båten

    Godmorgon alla. 
    Måste bara gå skriva av mig och känna att någon lyssnar. Vi har inte talat om för någon att vi försöker så känner mig lite ensam, är bara på försök nummer två men fy jag har verkligen glömt hur mycket känslor med toppar och dalar det är att försöka bli gravid. 

    Har oregelbunden mens och efter förra mensen så flyttade appen fram mitt BIM med ca 10 dagar och beräknade ägglossningen till igår. Vi kör bara på beräknat än så länge men vi har ändå försökt få till mys så mycket det går med 3 barn hemma men nu inte lyckats sen i söndags morse. Kände mig ändå ganska lugn med att om ägglossning varit så har vi lyckats pricka in den och jag har ändå haft koll på mina flytningar samt att jag inte känt av ägglossningen, brukar nämligen alltid får ont när jag har det så inte känt stress heller att få till det.

    Hade som sagt beräknad ägglossning igår men inget som visade att det skulle ske, jobbar natten idag/nu och har haft riktiga mens smärtor ett tag. Kollade mina flytningar och de är riktigt typiska för ägglossning, genomskinligt och flytande. Så just nu känner jag mig så himla ledsen och nedslagen för att vi inte fått till mer mys, samt stressad över tanken på att få till det i kväll när mannen kommit hem och de andra barnen gått och lagt sig. Känns inte som om vi kommer lyckas denna gången och jag är arg på mig själv för att jag inte ville sist mannen ville, jag ville hellre sova då. Och nu känner jag mig mest tom efter att ha skrivit det här. 

  • Båten
    fancyr skrev 2024-03-14 05:51:48 följande:
    Försök lös det på något vis 😉 en gång skickade vi iväg barnen för att handla efterrätt 😁 vet iof inte hur små era barn är dock. Man får va lite påhittig hehe 
    Familjeliv när det är som bäst, krångel vid citering 😅

    Vi fick till det igår, sent men det gick. Nu är det bara den där jäkla väntan igen. 
    Tack för du tog dig tid att svara, det uppskattas.
    fancyr skrev 2024-03-14 05:51:48 följande:
    Försök lös det på något vis 😉 en gång skickade vi iväg barnen för att handla efterrätt 😁 vet iof inte hur små era barn är dock. Man får va lite 
  • Båten
    fancyr skrev 2024-03-15 07:45:17 följande:
    Härligt! hur löste ni det? 😄
    Letade upp den gamla banymonitorn och smet ut till husvagnen när alla barnen somnat 😅
  • Båten
    Anonym (C) skrev 2024-03-14 12:44:21 följande:

    Försöker bli gravid här med. Haft två missfall, ett i juli och ett i november.
    Nu testa jag igår och det var positivt på clearblue testa tidigt trodde jag, men visades efter 15 min.
    Någon som varit med om något liknande? Var negativt idag på annat test testa tidigt.

    Hoppas det kommer gå bra för er alla! 🤗


    När har du BIM? 
    Har själv aldrig tittat på tester som varit negativa efter tiden som man ska läsa av inom gått ut. Vågar inte 🙈😅 Är det inom 10 min man ska läsa av på clearblue? Håller tummarna för dig att det kommer ett riktigt starkt plus snart.
  • Båten
    Anonym (C) skrev 2024-03-16 18:40:35 följande:
    Har bim idag faktiskt, gjorde ett "tidigt" test igår och det var negativt, men som alltid positivt efter ca 10 min. Verkar bli sådär på clearblues testa tidigt-tester. 😬
    Nej det var visst 3 minuter läste jag 🙂
    Ja det blir nog inte denna cykel, hoppas på starkt plus för dig med! 💙
    3 min ? Oj det ger ju en inte mycket tid att läsa av, inte så att det är efter 3 min man ska läsa? 
    Har mensen kommit eller håller den sig fortfarande borta? Håller verkligen tummarna för att de är riktigt plus. 
  • Båten

    Har BIM i morgon och tog ett digitalt testa tidigt idag. Negativt. Så jag tror inte det blev något denna månaden heller. Bara invänta mensen. Lycka till alla ni som är kvar. 

  • Båten
    Lusse88 skrev 2024-03-26 15:39:40 följande:
    Tråkigt som fasen :( Min äl verkar utebli denna månad. Himla tråkigt det med... 
    Fy vad trist, hoppas april är er månad. Är väl sist kvar här i gruppen då mensen inte kom på utsatt tiden men idag har det börjat komma lite så nu rasslar det väl på. Dock om man ska tro min app så är ju BIM flyttad fram till mitten av maj nu 😱 och nästa ägglossning är först 2 maj 😱 Har oregelbunden mens så hoppas att detta är en sådan månad då den är kortare än 34 dagar. Hade 42 dagar cykel denna månad. Beräknad 39 dagar. Inget konstigt i sig brukar ligga mellan 30-40 dagar men finns liksom inget mönster att följa. Om det inte funkar nästa ägglossning kommer jag börja med ägglossningstester.  Är bara rädd att det kommer gå åt så mycket och kosta därefter då den är så oregelbunden. 
  • Båten
    Anonym (Hopp) skrev 2024-03-30 17:19:36 följande:
    Man behöver inte bli ruinerad på ägglossningstest, finns superbra billiga 100 pack på amazon från easy at home 😊 
    Får kolla på det :)
  • Båten
    Lollo5863 skrev 2024-03-30 16:22:08 följande:

    Efter två tidiga missfall så har vi försökt i åtta månader sedan sista missfallet och IDAG visade den digitala stickan att jag är gravid. Min cykel brukar vara i 24 dagar. Jag tog test dag 22 och 23, båda var negativa. och idag, som är dag 25 visade det äntligen positivt. 

    Tänk att innan har jag tänkt: nej men jag vill inte ha barn i december, hellre höst eller vår-barn (som om man naivt nog kan välja det?) Och nu hoppas jag verkligen på att det här är tredje gången gillt och att vi nu kommer få oss en decemberbebis.

    Jag kan inte fatta att det är sant och ät samtidigt livrädd att jag som med de andra graviditerna får missfall inom två veckor igen. Någon som varit/ är i liknande sits?


    Åh grattis :) Håller tummarna att allt går bra för er och att ni får ett litet julmirakel
Svar på tråden BIM mars 2024