• Nessla

    BIM mars 2024

     varje inlägg en gång.


    Hej på er! Lägger till mig i listan. Åh vad jag hoppas på tredje gången gillt... Har ångest för att jag eventuellt har endometrios som kan försvåra för att bli gravid. Hade varit sååå skönt att bli gravid nu så jag slipper oron! 

    2/3 Femman, 5e barnet, 1a försöket.
    2/3 Lalajada123, 1a barnet, 6e försöket.
    4/3 Madicken2023, 3e barnet, 5e försöket.
    4/3 Solros28, 3e barnet, 13e försöket.
    4/3 Elianis98, 1a barnet, 2a försöket.
    4/3 Millis, 1a barnet, 3e försöket.
    5/3 amiilee, 1a barnet, 11e försöket.
    7/3 Lusse88, 1a barnet, 4e försöket.
    10/3 Enlitentrea, 3e barnet, 2a försöket.
    12/3 bebissugen91, 1a barnet, 7e försöket.
    14/3 Naniismamma, 5e barnet (1a gemensamma), 2a försöket
    15/3 fancyf, 3e barnet , 4e försöket. 
    16/3 Adaaad, inga barn, 8 försöket, 1 MA i sept och 1MF i januar.
    19/3 Nessla,1a barnet, 3e försöket
    20/3 Julia, 2a barnet, 8e försöket, 1 MF i feb
    27/3 båten, 4e barnet, 2a försöket 
  • Nessla
    Svartahallon skrev 2024-02-28 17:40:57 följande:

    Vill bara skicka mina tankar och styrka till er som precis som jag nyss gått igenom ett utomkvedshavandeskap. Även om jag aldrig var inställd på graviditet då jag förstod direkt när jag plussade att något var fel så var första veckan riktigt tuff psykiskt. Ligger två veckor "före" er och kan i alla fall i mitt fall säga att jag nu känner mig helt återställd både fysiskt och psykiskt.

    Jag fick positivt ägglossningstest igår som dippade idag plus fertila flytningar. Får se om det tar sig första cykeln nu, men känns ändå bra att kroppen är igång igen. Tog 16 dagar efter operation.

    Känns också skönt att du MariiiaK94 fått höra att man kan börja försöka direkt! Min läkare sa också det men har läst så mycket på nätet om att folk blir rekommenderade att vänta 2-3 cykler efter av någon anledning. Min läkare sa bara att så länge jag känner mig återställd så är det lungt. 


    Beklagar utomkvedshavandeskap! Skönt att höra att du mår bättre igen. Vill du dela med dig om hur du förstod att något var fel?
  • Nessla

    Är ÄL+6/7 (tror jag hade Ägglossning på natten) och fick idag en flyttning som var mjölkig och genomskinlig. Googlade lite snabbt och fick upp en bild på exakt så som den såg ut. Och bilden var tydligen på den typ av flytning som man kan få om man precis har blivit gravid. Får bara hoppas att det stämmer för mig också😍

  • Nessla
    Svartahallon skrev 2024-03-15 20:50:04 följande:

    Så kul och spännande att följa alla är inne!
    Själv testade jag imorse med "vanligt" test och är på ÄL+9. Kan vara en hint till torkstreck som jag upptäckte efter tiden man ska kolla, men det är absolut något där. Så ska testa med tidigt test imorgon och/eller söndag. Har BIM 20/3 så det är ju fortfarande tidigt! 

    Har inte varit jätteuppmärksam på symptom, men har sinnessjukt ont i brösten sen typ ÄL+3 typ. Hade ont vid min tidigare graviditet, men annars har jag inte haft det innan mens på typ ett år (fick bort det med att utesluta koffein!). Har även en fin tempkurva hittills och har känt små smärtor i livmodertrakten senaste dagarna. Sen har både jag och sambon reflekterat över hur otroligt trött jag är, ett rent mirakel att jag är vaken just nu vid 21 hehe! 

    Känner ni andra några symptom? 


    Jag är på ÄL+7 (tror jag) och jag har exakt samma symtom som du! Har också en vit/genomskinlig mjölkaktig flytning. Håller med om att det fortfarande är tidigt men vem vet, om några dagar får du kanske ditt efterlängtade pluss <3 Håller tummarna!
  • Nessla
    Kanskeanonym skrev 2024-03-16 21:23:44 följande:
    Tack alla! 
    Tänkte inte ens testa idag för trodde inte det var någon idé då min sambo varit iväg på jobb så vi fick endast till det 1 gång denna månad, månaderna innan har det varit så mycket mer men inte hänt något förrens nu när det bara blev 1 gång 😬 
    Men så jag tänkte dricka lite idag så tänkte jag att nä fan jag måste testa innan bara för att och det gjorde jag helt rätt i!
    Stort grattis!!! Så kul!! Vilka symtom hade du och hur många dagar efter ÄL testade du?
  • Nessla
    Lusse88 skrev 2024-03-17 11:50:15 följande:
    Alltså en fråga:
    Min sambo råkade komma i mig i doggy stående nyss. Vi brukar inte göra det stående. Utan vi brukar ligga ner så det inte rinner ut direkt. Men nu rann det ut :( Och efter han har kommit så kan han inte komma på minst ett dygn igen. Och jag har ägglossning typ nu/närsomhelst, känns det som. Är det kört nu? För det rann verkligen ut... och ägget lär ju inte vara befruktningsdugligt nästa gång han kan...? Alltså om mer än ett dygn.
    Har läst på mycket om detta och svaret är att du har exakt lika stor chans som om ni hade gjort en liggande position. Spermier är snabba och simmar direkt upp, oavsett om resten av satsen åter ut. Så det låter som ett väldigt bra försök 😊
  • Nessla

    För min egen del är jag Äl+8 idag (Bim-1) och har fortfarande de krämiga/mjölkiga flytningarna, ömma bröst, trött och molvärk. Hade en gråtattack imorse som jag inte haft på lääänge. Hoppas ju att det kan vara symtom men eftersom jag inte är illamående (förutom när jag är hungrig) och att jag inte upplever dofter annorlunda tror jag tyvärr att det kanske är kört. Vad tror ni andra? Kan man vara gravid trots att man inte mår illa?

  • Nessla

    Fick negativa gravtest imorse, så nu hoppar jag nog ut från FL ett tag. Börjar ta på psyket enormt mycket att inte lyckas samtidigt som barnlängtan bara växer och växer. Fastnar i huvudet eftersom jag är 24 och min sambo 26. Det ska väl vara så enkelt och gå så fort när man är ung?.

    Lycka till ni andra! Håller alla tummar och tår ❤️

Svar på tråden BIM mars 2024