Inlägg från: Anonym (Millis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Millis)

    BIM mars 2024

    Hej! Lägger till mig i listan. Trevligt att kunna följas åt! Är sån otroligt seg väntan, och då har jag och min sambo inte försökt länge alls. Är så otroligt imponerad på alla ni som försökt länge o fortfarande kämpar Hjärta Jag håller verkligen tummarna för alla oss som väntar på plus!!
    Är inne på 3e månaden nu, första barnet. Plockade ut min spiral för säkert 4-5 år sedan nu och har kört avbrutet samlag tills i december då vi bestämde oss för att börja försöka. Har haft otroligt regelbunden cykel nu det senaste året, 27-30 dagar. Fick fast glad gubbe på CB digital i lördagskväll och en peak på äl-stickor i måndags. Är ganska säker på att jag då också hade ÄL i måndags då jag hade alla tecken på det. Alltså borde jag vara på DPO 2 idag och BIM 4/3.


    2/3 Femman, 5e barnet, 1a försöket.
    4/3 Madicken2023, 3e barnet, 5e försöket.
    4/3 Solros28, 3e barnet, 13e försöket.
    4/3 Elianis98, 1a barnet, 2a försöket.
    4/3 Millis, 1a barnet, 3e försöket.
    5/3 amiilee, 1a barnet, 11e försöket.
    6/3 Lusse88, 1a barnet, 4e försöket.
    11/3 bebissugen91, 1a barnet, 7e försöket.
    15/3 fancyf, 3e barnet , 4e försöket. 
    16/3 Adaaad, inga barn, 8 försöket, 1 MA i sept och 1MF i januar.
    27/3 båten, 4e barnet, 2a försöket
  • Anonym (Millis)

    Är på ÄL +10, bim -4 och tog ett test imorse. Jag tycker att jag kan ana en skugga på det men blir så osäker. Nu efter det torkat kan man inte längre se det. Spökstreck? Eller vad tror ni? 


     

  • Anonym (Millis)

    Tack @sallyalicenancy och @Naniismamma!
    Ja, jag får helt enkelt vänta och testa igen.. Väntan är dock hemsk!
    Håller tummarna för er med {#emotions_dlg.flower}

  • Anonym (Millis)
    Elianis98 skrev 2024-03-01 14:59:53 följande:
    Testade idag på bim-3 och det ser ut att vara 100% negativt :( Ska inte förlora hoppet ännu, men känns ju sådär att det inte ens finns en liten skugga av det andra strecket.

    Ska testa nån mer gång innan bim bara för att. Sen får vi se om mensen kommer på måndag 🙃
    Åh typiskt! Vi är i samma sits du och jag. Har också BIM på måndag. Fick ju en liten skugga på testet som jag tog igårmorse men det måste varit ett spökstreck.. Har ju inte kunnat hålla mig från att fortsätta testa och alla test efter det har varit negativa.
    Jag blir tokig på det här! Man tappar ju hoppet och blir typ deppad av detta.. Och då har man inte ens försökt så många månader, man skäms ju nästan när man tänker på dom som försökt under flera år..
  • Anonym (Millis)
    Lusse88 skrev 2024-03-01 18:18:49 följande:

    Imorgon är det bim-5 (äl+9) för mig. Jag har tidiga tester som säger att det är 93 % säkerhet på dem från då. Alltså imorgon. Det är toknegativt idag. 78 % säkerhet idag. Så jag tog ett negativt test idag ganska lugnt. Men imorgon på bim-5 då dom skriver att det är 93 % säkerhet så kommer jag bli ledsen över ännu ett negativt test. I övermorgon är det 99 % säkerhet och dååå ger jag nog upp på vårt fjärde försök. Känner mig gråtfärdig idag :( 


    Fast samtidigt så ska man ju inte heller stirra sig blind på sån statistik.. Jag har googlat som en tok och läst om flera stycken som inte plussat förrän på bim eller efter bim. Fanns även en tråd här på fl där man fick ?rösta? på vilken dag efter äl som man plussat. Majoriteten av dom dom svarat hade plussat på äl 11, 12, 13 samt 14. Så tappa inte hoppet helt! Men jag förstår dig.. Jag är ju som sagt på Bim -3 o har hittills bara testat negativt. Har idag börjat få molvärk så antar att mensen är på g.. 
    Håller tummarna för dig!
  • Anonym (Millis)

    @Lusse88

    Samma för mig. ÄL +12, Bim -2 och negativt på CB early.
    Det är ju väldigt tidigt för dig ännu, kanske till och med för mig. Vi får fortsätta hoppas! 🙏 

  • Anonym (Millis)

    Fick min mens idag också, som väntat. Så får väl hoppa över till April-gruppen jag med! Hoppas på fler plus då! 


    Kommer ändå nyfiket att följa denna gruppen, håller tummarna för er andra och hoppas på massa plus Hjärta

  • Anonym (Millis)

    Naniismamma

    Åh nej, typiskt 😩 när har du bim? 

  • Anonym (Millis)

    Naniismamma

    Det låter ju nästan som det skulle kunna vara en nidblödning, hoppas! Om inte annat så är det ju precis som du säger, skönt att den kom igång tidigare. Har du en oregelbunden cykel eller?

  • Anonym (Millis)
    Naniismamma skrev 2024-03-09 05:58:29 följande:
    Kommit mer blod nu så är säker på mens :( .. jo precis, yes har oregelbunden men aldrig så här kort ... Alltid haft mellan 34-42 dagar ungefär.. förra cykeln va på 25 och då skulle jag få mens nu den 14e ..så den blev ännu kortare nu :/
    Nej, vad typiskt! 😟 
    vad besvärligt det måste vara med så pass oregelbunden?! Jag menar, du vet ju liksom aldrig riktigt exakt när du ska få mensen?
    Hoppas på ett plus för dig nästa cykel!!
Svar på tråden BIM mars 2024