Inlägg från: Anonym (Fader) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fader)

    Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta

    AndreaBD skrev 2023-11-10 10:39:42 följande:
    Precis. "Barnen" är beväpnade tonåringar som slåss för Hamas. Och de civila offren är ofta inte heller civila. Såg nyss en video inifrån Gaza som visar Hamasmedlemmar med maskinpistoler. Förutom maskinpistolen ser de ju ut som civila och vapnet lär ju någon annan ta om de dödas. Alltså utges dem som civila offer. 
    Ditt påstående stämmer verkligen inte. Du försöker tydligen med alla medel försvara det som Israel gör men dina gissningar är långt ifrån fakta och sanningen.

    Det finns mycket information om det som händer i Gaza  just nu, rapporter som bevisar att Israel även tidigare under en mycket lång tid  har mördat, torterat och fängslat palestinska barn som tex kastar stenar. Det finns uttalanden från israeiliska politiker som hävdar att palestinska barn borde dödas eftersom när de blir vuxna så kommer de att bli ett problem för Israel. Israel tar ingen hänsyn alls tilll att barnen dödas. IDF använder bomber med mycket stor kraft som dödar allt i sin väg.

    Alla humanitära organisationer rapporterar att de flesta som dödas är barn som mördas är barn och kvinnor. Finns nog hundratusentals bevis i form av videos och bilder och rapporter.
  • Anonym (Fader)
    Anonym (Ja) skrev 2023-11-10 10:35:07 följande:
    Ja men det är ju i grunden H amas som bär skulden.

    Anledningen till attacken är ju att man vill att Israel ska gå in och anfalla med markstyrkor samt bomba.
    Det är ett konstigt sätt att se på vem bär skulden till tusentals döda barn. I min värld är det den som bombar. Det är IDF bomberna som mördar barnen. Allt annat är bara dåliga försök att försvara mord på oskyldiga civila.
  • Anonym (Fader)
    Anonym (Håpp) skrev 2023-11-10 12:54:24 följande:
    Men då borde Hamas och palestinierna vara nöjda? De vill ju inte heller ha en tvåstatslösning.
    Israel utan Palestina, win-win!
    Palestinierna har rätt till ett eget stat. På något sätt har du totalt missat att Israel är ockupationsmakt och att palestinierna fördrivs från sina hem. Israel kommer förmodligen att lyckas med sina planer att ta över hela landet, fördriva palestinier och skapa ett land endast för judar, men o andra sidan kommer det här att skapa mycket större problem inte bara för Israel utan för hela världen.
  • Anonym (Fader)
    FuckGoggleAskMe skrev 2023-11-10 10:03:29 följande:
    Varför skulle Israel attackera urskillningslöst? För att få kritik? 
    De anfaller strategiska Hamasmål för att slå ut vapen och Hamasledningen.
    Hamas ser till att ha sina vapenförråd etc mitt ibland civilbefolkningen för att civila ska dödas vid Israels attacker. Då får Hamas sympatier och några martyrer till.

    Bosättningen på Västbanken kunde organiseras bättre men det är ju inte så att ett gäng amerikanska judar kommit och slängt ut folk från landet Palestina.  
    Israel attackerar urskillningslöst för att fördriva palestinier från deras områden. Det kallas för etnisk rensning och det är det Israel gör. Målet är att skapa ett etniskt rent land bara för judar. Du får själv avgöra om det är rasism eller inte. Många vetenskapligt gjorda undersökningar och rapporter visar att det är en apartheidregim.

    Israel har en av de bäst utrustade och tränad arme i världen. Tror du verkligen att Israel inte kan slå ut Hamas hur lätt som helst i stället för att bomba sönder hela Gaza?

    Israel och Hamas lever faktiskt i en symbios. Tack vare Israels övergrepp finns Hamas och tack vare Hamas terrorism får Israel ta över mer och mer mark från palestinier.
  • Anonym (Fader)
    Mentat skrev 2023-11-10 13:26:37 följande:
    Som sagt, inlägget riktade sig inte till dig...
    :) Du skriver på ett forum. Behöver jag ens förklara vad det betyder?
  • Anonym (Fader)
    Anton Chigurh skrev 2023-11-10 14:56:05 följande:
    Mmm.......skitenkelt att slå ut tusentals terrorister som befinner sig i tunnlar, kommandocentraler o.likn under sjukhus, bostadshus mm mm. Och alla terrorister ovan mark har samtliga civila kläder. Och beblanda sig med övriga civila. Finns ju några miljoner civila att gömma sig bland.... 

    Verkligen Piece of Cake here.

    Du måste vara högt utbildad specialist på militär strategi och taktik.
    Synnerligen erfaren sådan. 
    Ja, trots allt är Hamas inte en stat med flyplan, och avancerade vapen utan en terroristorganisation med mycket primitiva vapen. Och så har vi Israel med en av världens bäst utbildade och beväpnade armer och med  Mosad som bedöms vara en av världens bästa underrättelsetjänst. Det är bara orimligt att Israel inte lyckas slå ut Hamas. Israel har även teknologi och precisa vapen som gör att man kan undvika civila offer om man vill. 
  • Anonym (Fader)
    Anton Chigurh skrev 2023-11-10 15:26:03 följande:
    Nu, om inte tidigare, så MÅSTE ju alla härinne förstå hur enkelt IDF kan göra slut på hamas.

    Du har ju svaret, fader !!!

    Militär strateg av sällan skådat slag. Det är du....fader. 

    Var har du varit innan!? Du behövs här. Tack. 
    Har du någonsin undrat hur är det möjligt att världens säkraste och bäst övervakade gränsen (Gaza) kunde forceras så enkelt av primitiva terrorister som bara kom in på sina motorcyklar och enkla motordrivna skärmflygare? Den gränsen övervakas tom via sateliter! Är det inte konstigt att dessa terrorister inte fick något motstånd när de utförde alla dessa hemska atacker? Varför?
  • Anonym (Fader)
    Anton Chigurh skrev 2023-11-10 16:11:47 följande:
    Du är geniet i diskussionen, fader. Geni och expert av sällan skådat slag. I militär taktik mm mm. 

    Och du har visst redan svarat på nämnda frågeställning. 
    Mogna och mycket sakliga kommentarer från dig 🤣👍
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-10 18:24:02 följande:
    Hur dumt är det? Att påstå att jag visst vet när jag erkänner att jag inte har tillräckligt kunskap om just den delen!

    Antigen har du mindre aning än jag eller så ljuger du medvetet. Israel HAR tidigare sagt jag till förslag om tvåstatslösning. Det var palestinierna som var emot. Vi skulle ha den lösningen redan om de inte hade sagt nej. Det tokiga med dina argument (och andra som försöker svartmåla judarna) är att era argument är så totalt ologiska att man fattar att det inte kan stämma, oavsett förkunskap.
    Det som Israel gör just nu är etnisk rensning. Det har man gjort systematiskt i många år. Man fördriver palestinier med våld och decsom blir kvar blir mördade. Över 10 000 döda civila, 70% kvinnor och barn. Det är även folkmord. Ingen tvekan om det. ICC kommer att bevisa det.

    Om du menar tvåstatslösning, förslaget år 1948, då var judarna inte ens majoritet i sin egen planerade stat. Det säger en hel del om hur orättvist förslaget var och det är ingen som skulle acceptera det och det gjorde inte palestinier heller.

    Det är ingen som försöker svartmåla judarna utan det handlar om att belysa fakta om sionistisk apartheidregim i Israel. Dessutom är judarna i Israel ganska bra på att svartmåla sig själva genom de illegala bosättningar, systematisk diskriminering av araber och ständiga atacker mot palestinier. Det finns många intervjuer där judarna kallar palestinier för djur och slavar, ministrar som tycker att man ska kasta atombomb på Gaza, politiker som tycker att man ska döda palestinska barn eftersom de kan bli eventuell fara för Israel när de bli vuxna osv...listan är lång. 

    Det vore bättre om du kan bemöta innehållet i mina kommentarer mer sakligt och ännu bättre om du kan fördömma Israel pga att de bara på en månad har dödat tusentals oskyldiga barn.
  • Anonym (Fader)
    AndreaBD skrev 2023-11-10 18:50:35 följande:
    "THE STATE OF ISRAEL will be open for Jewish immigration and for the Ingathering of the Exiles; it will foster the development of the country for the benefit of all its inhabitants; it will be based on freedom, justice and peace as envisaged by the prophets of Israel; it will ensure complete equality of social and political rights to all its inhabitants irrespective of religion, race or sex; it will guarantee freedom of religion, conscience, language, education and culture; it will safeguard the Holy Places of all religions; and it will be faithful to the principles of the Charter of the United Nations."  .............

    WE EXTEND our hand to all neighbouring states and their peoples in an offer of peace and good neighbourliness, and appeal to them to establish bonds of cooperation and mutual help with the sovereign Jewish people settled in its own land. The State of Israel is prepared to do its share in a common effort for the advancement of the entire Middle East."

    www.gov.il/en/departments/general/declaration-of-establishment-state-of-israel

    Jämför med vad Hamas säger:

    'Israel will exist and will continue to exist until Islam will obliterate it, just as it obliterated others before it.'

    irp.fas.org/world/para/docs/880818a.htm
    Har de missat att skriva att de tänker födriva folk som redan bor i området? Har de glömt att skriva att de ska roffa åt sig så mycket av andras mark som möjligt genom etnisk rensning? Har de glömt att skriva att judarna i Israel kommer att ha mycket mer rättigheter än andra ickejudar? Visste du att en palestinier kan inte ens gifta sig med en jude i Israel? Det är nämligen olagligt. 

    Alla fördömmer Hammas och det gör även jag. Skillnaden mellan dig o mig är att du inte fördömmer statsterrorismen när Israel mördar tusentals oskyldiga barn och kvinnor men äcklas när Hamas gör sama sak. Terror är terror och det finns ingen ursäkt för det.
Svar på tråden Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta