Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta

    Sista stycket.

    Since 2001, Palestinian militants have launched tens of thousands of rocket and mortar attacks on Israel from the Gaza Strip as part of the continuing Israeli-Palestinian conflict. The attacks, widely condemned for targeting civilians, have been described as terrorism by the United Nations, the European Union, and Israeli officials, and are defined as war crimes by human rights groups Amnesty International and Human Rights Watch. The international community considers indiscriminate attacks on civilian targets to be illegal under international law. 



  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2024-03-23 12:29:20 följande:
    Att länka till IDF som är stridande part och som dessutom bevisligen ljugit otaliga gånger, visar att du inte kan vara seriös. Det finns oerhört mycket oberoende media att läsa men du kanske vägrar eftersom du tål inte sanningen om Israel.

    Du verkar inte heller vilja  förstå att det är Israels terorrister som började atackera och fördriva palestinier redan innan Israel sskapades. Och sedan har det fortsatt i över 70 år, fast terroristerna bytte namn till IDF. I över 70 år har Israel fördrivit palestinier från deras hem och byggt ILLEGALA bosättningar för 700 000 religösa fanatiker. Dessa beväpnade extremister atackerar dagligen kvarvarande palestinier och deras barn för att tvinga de fly från sina hem. I över 70 år har Israel dödat, fängslat och förtryckt palestinier och när de gör motstånd så tycker du att de gör fel. 
    Israels ockupation är den längsta och en av de dödligaste i världen. Israel helt medvetet dödar även små barn och deras ledare pratar helt öppet om att alla palestinier ska utrotas. Israel blockerar även humanitär hjälp ich försöker nu svälta palestinier. Israel är även anklagat för folkmord och med största sannolikhet kommer ICJ att komma fram till att Isreal är skyldigt för folkmord och etnisk rensning. Israel är ett apartheidregim där palestinier förtrycks, mördas och inte har samma rättighter som judarna. 

    Att atackera, mörda, fördriva och förtrycka ett folk i över 70 år men sedan skylla allting på det folket eftersom folket gör motstånd, är galet fel på så många olika sätt.

    Sedan är det viktigt att förstå att både Israel och Hamas utövar terrorism. Terrorismen som utförs av Hamas och Israel drabbar oskyldiga palestinier och judar och det är endast extremister som stödjer det. De som leder Israel idag är minst lika extrema som Hamas. Att tycka att det är ok att döda barn visar klart ich tydligt hur extremt är det. 13 000 palestinska barn har dödats bara under det senaste halvåret. 13 000 barn!!!
    Hoppsan, glömde länkarna till inlägget ovan. Inte IDF.

    Där finns även viss info om attacker på judar innan Israel skapades och andra detaljer om dåd som utfördes långt innan Hamas skapades 1987. Det är inte så att endast Hamas är den onda kraften bland palestinierna. 
    Hamas har stöd av 70% av befolkningen i Gaza, så alltså är alla de extremister. 

    Är det motstånd mot bosättningar med attacker på civila som tex självmordsbombningar i Israel, attacker på ambassader utomlands, terrorattack på kibbutzer, kapning av flygplan, bombning av skolbussar?

    https://en.wikipedia.org/wiki/Palestinian_rocket_attacks_on_Israel
    https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_casualties_of_war

  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (fi) skrev 2024-03-26 11:12:36 följande:

    BBC har den "israeliska lobbyn" i sina vener. 

    "Israels" girighet är orsaken till Hamas raketbeskjutning av Israel.

    USA är underkastat "den judiska lobbyn" - soggiogati dalla lobby ebraica


    Skrämmande med sådana subjektiva s.k experter.
    Att Brasilien, Chili m.fl. länder fördömt Israel, väger kanske inte så imponerande tungt. 
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2024-03-26 17:49:59 följande:
    FN är en organisation som bla ska förhindra att folkmord sker igen. Varför skulle Israel vara ett undantag? Gäller inte samma internationella lagar även för Israel. Folkmord är folkmord oavsett vem som begår det.

    tv.aftonbladet.se/video/367852/fn-rapport-troligt-att-israel-begar-folkmord-i-gaza

    Är inte Israel ganska dåliga på folkmord, när den arabiska befolkningen i Israel växer och växer? Och de varnar Gazabor innan bombning, förflyttar folk innan attacker etc. Hade de velat utplåna araber hade de kunnat vara mycket mer effektiva.


    De är endast ute efter de som skjuter raketer mot Israel, bombar civila i Israel och i andra länder, t.o.m. bombar israeliska skolbussar och kidnappar oskyldiga. 

  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2024-03-26 20:15:51 följande:
    Alla folk ökar med tiden, eftersom VI FÖRÖKAR OSS...du vet väl att kvinnor föder barn? Inte ens du tror på det du skriver. Israel har bara på senaste halvåret dödat över 30 000 palestinier. Över 13 000 är barn!!!! Israel varnar endast när medierna är med, annars bombar man urskillningslöst och utan förvarning, hela Gaza. Israel är bäst på att genomföra ett folkmord och ändå framställa sig själv som offer. Men, nu har världen fått nog av Israels lögner och arrogans. 

    En vacker dag kommer du att skämmas för att du idag stödjer folkmord i Gaza.

    svenska.yle.fi/a/7-10053773
    "Palestinierna har utmålats som monster

    Albanese lyfter fram att Israel har utmålat hela den palestinska befolkningen som fiender som måste elimineras, och att israeliska politiker inte har försökt dölja det.


    Hon nämner bland annat att Israels president Isaac Herzog har sagt att hela den palestinska befolkningen är skyldig för massakern den 7 oktober.


    Hon säger också att premiärminister Benjamin Netnayahu har kallat befolkningen för monster, och att landets försvarsminister Yoav Gallant har kallat palestinerna för djur och sagt att Gaza aldrig ska bli som det var.


    En annan minister, Amihai Eliyahu, har uppmanat Israel att använda kärnvapen mot Gaza.


    Utöver det har den israeliska militärens talesperson Daniel Hagari sagt att fokus ska vara på att orsaka ?maximal skada? och uppvisat en strategi som går ut på oproportionerligt våld."


    Folk förökar sig och blir fler, utom de som är utsatta för folkmord. Arabiska grannländer har fördrivit eller dödat tusentals judar, de är mer effektiva när det gäller folkmord. 


    Du, om Israel verkligen ville utföra folkmord skulle det gå effektivt och snabbt. Och arabiska befolkningen i Israel skulle minska och fråntas medborgeliga rättigheter. Men det händer inte. 


    Den värld du pratar om som fått nog, är din egen lilla värld. Din verklighetsuppfattning är, speciell. 

    Hela befolkning i Gaza står inte bakom massakern, bara 70% stödjer terroristorganisationen Hamas som vill utrota alla judar, som bombar Israeliska skolbussar och våldtar och kidnappar oskyldiga. 


     

  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2024-03-26 23:49:46 följande:
    Du lever i en liten bubbla full av sionistisk propaganda och uppenbarligen har inga argument.  Du anger inte heller några källor till dina vidriga, ytliga och hatiska kommentarer.

    Judarna utsattes för förintelsen men förökade sig i alla fall och blev fler och fler. Det bevisar enkelt att din löjligt dumma teori om att folk som utsatts för folkmord inte förökas, inte stämmer. ( Det borde vara pinsamt för dig att jag ens behövde förklara det för dig).

    Läs definitionen för vad som räknas som folkmord. Man behöver inte utplåna hela folket för att det ska räknas som folkmord. Vet du att ICJ utreder redan Israel för folkmord? 😉

     


    Jag har tidigare gett källor som handlar om decimering av judar i arabiska länder, särbehandling av araber som är medborgare i Israel (obefintlig), palestinsk bombning och mördande av civila israeler, palestinskt stöd för Hamas och upprop om att utplåna Israel etc etc - kan tillägga att källan för din egna lilla värld är dina inlägg i denna tråd. 

    Judarna blev fler och fler efter förintelsen pga att några överlevare fick barn? Matte är kanske inte din starka sida.  

     

  • FuckGoggleAskMe
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-03-27 18:15:17 följande:
    Jag har tidigare gett källor som handlar om decimering av judar i arabiska länder, särbehandling av araber som är medborgare i Israel (obefintlig), palestinsk bombning och mördande av civila israeler, palestinskt stöd för Hamas och upprop om att utplåna Israel etc etc - kan tillägga att källan för din egna lilla värld är dina inlägg i denna tråd. 

    Judarna blev fler och fler efter förintelsen pga att några överlevare fick barn? Matte är kanske inte din starka sida.  

     


    Efter att ha kollat med min vän Google - 2 av 3 (runt 66%) judar i Europa dödades under förintelsen och 1.3% av palestinierna i Gaza har dött sedan 7 Okt. Siffran på palestinier inkluderar stridande terrorister också. 

    1.3% är mindre än 66%, fast nu var det ju det där med den svåra matematiken. Det ger i alla fall en indikation om vad som är folkmord och vad som inte är det.  
     
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2024-03-27 16:41:49 följande:
    Är det här att lära barn tolerans ellee är det att hetsa till folkmord?
    Oj, är det där en ny sång? Har aldrig hört talas om den tidigare. 

    Väntar fortfarande på din reaktion på filmen om utbildning av palestinska barnsoldater som pratade om att Israel inte existerar och att de ska döda alla judar. 
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Its a sin) skrev 2024-03-27 18:44:51 följande:

    Vilken film är det? Har du en länk eller vilket inlägg är det ? 
    Det har jag tydligen missat.



    ">


    Från palestinsk TV

Svar på tråden Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta