Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta

    Drottningen1970 skrev 2023-11-04 20:28:31 följande:
    Men alltså, du anser att man räddar invånare från terrorister genom att spränga de i småslamsor? Jisses..
    Nej, verkligen inte. Men invånarna i Gaza har tyvärr valt Hamas som ledare.
    ?
    Dessa ledare hindrar nu invånarna från att evakuera till södra Gaza (bla tar de bilnycklar från folk), de har inte använt sina pengar till att bygga skyddsrum till folk eller skolor, infrastruktur, sjukhus, rent vatten etc, nej de använder pengarna till raketer att skjuta till Israel.

    Hamas har sina vapenförråd, HQ etc mitt ibland civilbefolkningen, vid skolor, sjukhus, moskéer etc, för att omvärlden ska bli upprörda över alla de civilister som dör när Israel bombar. De uppfostrar även ungdomar i Gaza att kasta sten eller skjuta på israeler.

    Om Hamas släppte israeliska gisslan fri, slutade med raketer mot Israel, inte hade sina vapenförråd bland civila etc och satte sig ner vid förhandlingsbordet för att prata om en tvåstatslösning, skulle Hamas rädda många palestinska liv.
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-09 21:49:53 följande:
    Nej. Det stämmer verkligen inte. Så dålig förklaring. Israel bryr sig inte alls om deras säkerhet. Izrael mördar journalister och humanitära arbetare, skjuter på ambulanser och skolor och bryr dig inte det minsta om när bsrn mördas. 
    Israel angriper Hamas, som just genomfört ett blodbad i Israel och har kidnappat 240 israeler. Hamas förskansar sig vid skolar, kyrkor etc och åker i ambulanser. De uppehåller sig mitt ibland civilbefolkningen som då tyvärr dödas också ibland. 

    Israel har ingen agenda som går ut på att mörda muslimer, barn etc, de vill bara få slut på attackerna på Israel. 

    Vad du tror du är anledningen till att barn dör i Gaza? 
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-09 22:28:43 följande:
    70% av alla offer i Gaza är kvinnor o barn. Israel angriper, helt urskillningslöst, hela Gaza och bryr sig inte ett dugg om att oskyldiga palestinier dör. Israel säger att Hamas gömmer sig där men visar inga bevis. Det finns krigslagar hur man göra bedömningen i varje enskilt fall och Israel följer inte dessa lagar. Just därför är det många oberoende organisationer som anklagar Usrael för krigsbrott, etnisk rensning och tom folkmord.

    Israel är en apartheidregim och har en tydlig agenda att skapa Israel bara för judar. Vad tycker du om illegala bosättare?  Palestiner som levt där i hundratals år,  fördrivs från sina hem och in flyttar ultraortodoxa judar från USA. 

    Anledningen till att barn dör i Gaza är självklart Israels urskillningslösa bombningar.
    Varför skulle Israel attackera urskillningslöst? För att få kritik? 
    De anfaller strategiska Hamasmål för att slå ut vapen och Hamasledningen.
    Hamas ser till att ha sina vapenförråd etc mitt ibland civilbefolkningen för att civila ska dödas vid Israels attacker. Då får Hamas sympatier och några martyrer till.

    Bosättningen på Västbanken kunde organiseras bättre men det är ju inte så att ett gäng amerikanska judar kommit och slängt ut folk från landet Palestina.  
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-10 19:09:27 följande:
    Det är det jag menar. Israel tänker inte på civila som dödas. Telefonsamtal är bara ett spel för gallerierna. 
    Vart ringde Hamas den 7e oktober för att förvarna att de tänkte storma in i Israel och mörda civilbefolkning? Fast nej, de håller ju inte på med spel för gallerierna, de hymlar inte om att de vill mörda judar. Ärliga grabbar. 
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-10 19:14:15 följande:
    Vem började då och när vörjade alting? När en ockupationsmakt fördriver, mördar och systematiskt diskriminerar ditt folk, har man då inte rätt att försvara sig? Har Ukraina rätt att försvara sig eller är det terrorism? 
    När grannarna konstant och systematiskt bombar Israel, har Israel då inte rätt att försvara sig, ha säkerhetskontroller, säkerhetslagar och försöka utplåna roten till dessa anfall?  
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-12 17:36:29 följande:
    Bara du kan komma med en sådan fråga om och om igen trots tiotals förklaringar från min sida och länkar till mycket pålitliga källor som beskriver hur och varför är Israel en appartheidregim. Israel försöker inte ens följa det utan är helt öppet rasistiska.
    Såg du på filmen jag länkade till, där det förklaras varför det inte råder apartheid i Israel? 
    Att säga att det gör det är en förolämpning mot de som faktiskt bott i ett samhälle med apartheid. 
  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-12 18:43:01 följande:
    Haha du länkade till en känd sionist från Israel. Det är som att länka till Hamas för att hävda motsatsen.

    Berätta gärna vilka faktafel han kommer med. 


    Du vet lite konkreta exempel i stället för slagord. 

  • FuckGoggleAskMe
    Anonym (Fader) skrev 2023-11-12 19:10:23 följande:
    Jag förlitar mig bara på oberoende internationellt betrodda informationskällor. Det finns oerhört mycket hård kritik mot Israel på en mängd olika hemsidor men jag kollar alltid först vem som skrivit det och om jag ser det minsta av islamistisk propaganda, hoppar jag över och läser inte ens. Samma sak med sionistisk propaganda.

    Jag har inte vädjat att du ska tro på vad han säger, bara påpeka vilka faktafel han gör. Så där som debatter ska gå till, man överbevisar varandra med fakta från oberoende, trovärdiga källor. 


    Så du bestämmer dig för innan du hört eller läst något, om det är propaganda eller inte. Så vidsynt. 

Svar på tråden Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta