• Anonym (K)

    Ska jag göra slut?

    Wow. Ja om man säger så här, din särbo borde dumpa dig däremot. Men varför sätter du inte ner foten mot ditt äldsta barn?! Släng ut henne! Då menar jag inte hals över huvud, hon måste få en ärlig chans att ta sig vidare, men du måste sätta ett slutdatum när hon ska vara ute, senast inom ett halvår. Om hon inte löser det så kan du inte göra något åt saken - det är hög tid!

  • Anonym (K)

    Oavsett om hon inte stör särbon så har ni en sjuklig relation och du som partner är en svag person, vilket är otroligt avtändande i sig. Förutom det så garanterar jag att hon påverkar ert samliv också på många olika plan.

    Försök studera relationen några veckor, skriv ner varje gång som den påverkas av att hon bor hos dig, då ser du. Påverkan kan vara sånt som att du inte kan planera dejter fritt, att du måste anpassa matinköp eller skjutsa henne eller du kan inte prata i telefon just då för hon är där, eller vad som helst. Lovar att det är mer än du tror.

    Dessutom har du helt missuppfattat din roll som mamma. Du ska vara förälder, inte kompis. Ditt jobb är att fostra henne, inte att vara omtyckt! Just nu förstör du henne och hennes framtid, och du fattar det inte ens. Så länge hon tillåts leva på det här sättet så är hennes liv pausat. Allt som har med vuxenlivet att göra är nu framskjutet ca fem år. Det är på ditt samvete ts... 

Svar på tråden Ska jag göra slut?