• Siripiri

    Planera bebis under 2024/2025

    Jag och min sambo har planerat att fortsätta försöka i början på juni, BIM ser ut att bli midsommarhelgen. Jag är 31 och har inga barn sen innan, har antagligen endometrios och ängslig över att man kommer få massa missfall. Vi gjorde ynka litet första försök i december, men blev en kemisk graviditet och mensen kom vecka 5. Sen spontant bestämde vi oss för att boka skidresa och därav flyttade fram att fortsätta försöka till detta året. 
    Är ganska så jäkla taggad!! dock inte kul att behöva vara gravid på mitt jobb då det är väldigt fysisk och mycket kundmöten, men hoppas att med min bakgrund med mycket styrketräning och träning kommer vara till min fördel  


    Mina förberedelser har vart att ta diverse tips från Jenny Koos☺️ Koffein har jag dragit ner på sen förra sommaren (vill sluta helt men satan va svårt det är), slutade också då med min ADD medicin. Samt utöver extra folsyra, gravmultivitamin och d-vitamin så har jag sen januari ätit Q10 och NAC.

    Något jag reagerade över under cykeln innan den nuvarande var att jag inte fick ont i brösten innan mens, något jag ALLTID haft sen jag slutade med p-piller för 2,5 år sedan. Enligt Jenny är det pga östrogendominans så blev väldigt glad att för första gången hade en ?starkare? cykel. Hade inte alls lika mycket mensvärk eller blödning heller. Utöver att jag lade till q10 och NAC, så smörjde jag även benen med liniment som innehöll magnesium under skidresan. Detta var under ÄL och en bit in på lutealfasen. Sedan av en slump såg jag en video att just magnesium kan hjälpa mot PMS symtom, så funderar på om det hör ihop. 

Svar på tråden Planera bebis under 2024/2025