Inlägg från: Tow2Mater |Visa alla inlägg
  • Tow2Mater
    Fröken Allvar skrev 2023-02-20 15:56:55 följande:
    Hej, du skrev ju i min andra tråd också. Jag har absolut gått för djupt in i någonting. Min egen analys är att Hanna Hellquist fungerade som någon typ av influencer för mig. Med influencer menar jag en person som är lite som en vän. Det är vanligare hos yngre, men hon har ju skrivit i DN i tjugo år av och till så jag har följt henne lika länge. Precis som jag skrev då, jag kan ju säga det igen, så såg jag henne då jag jobbade nära där jag antar att hon bor, eftersom hon var ute med hunden. Och precis som jag skrev var jag inte den som gick fram eftersom hon utstrålade avstånd och distans. Men det hade lika gärna kunnat vara jag som hade sagt tack till henne, och precis som du skrev då så kanske man i perioder som riktigt igenkänd har 100 personer på en dag som vill tacka. Så bäst att inte tacka. Och nu har jag ju tackat för mig vad gäller kändisar överhuvudtaget. Jag vill inte gå in på det här med "förmer", och exempel på olika bemötande av olika kändisar då det riskerar att bli personangrepp igen.
    Tråden handlar inte om kändisarnas svåra situation utan om hur det är att tappa intresset och vad som händer då. Skrev längre upp också om att det känns som om mitt gamla fangirljag blivit brutalt dumpat av någon ny version av mig själv som jag inte känner. Någon som inte gillar fangirls alls och tycker att fangirls är lurade småtjejer. 
    Kanske ett sent tonårsintresse som nu kommer ta en mognare form? ;) Minns idolaffischerna på tonårsrummets väggar....
  • Tow2Mater
    Fröken Allvar skrev 2023-02-21 19:13:20 följande:
    Jag hade tänkt skriva till dig att jag tänkt efter och då förstod ditt inlägg bättre, men nu hade du redan svarat. Jag "hänger inte efter kändisar" , men som jag skrivit tidigare i en tråd som blev raderad har jag gått fram till kanske 5 kändisar på stan under 20 års tid, samt faktiskt skickat DMs. Fyra stycken på 10 år. Det är kanske mer än de flesta men inte direkt stalkigt, väl?

    Hannas vän som hon i Hannas baby ville skulle donera sperma till henne, Oscar Zia, berättade på Carina Bergfeldt att han skickat ett DM med en låt till Veronica Maggio, som också var där. Han hade återkallat sitt DM. Jag vet inte om det var sant. Jag misstänker att kända människor ibland berättar saker som inte är sant för att det ska vara underhållande. Men nu drar jag iväg.
    Egentligen håller jag ju med dig, om att det sunda är att ha andra intressen än kända människor. Mitt problem uppstod för att mitt intresse för kreativa näringar är intimt förknippat med kändisar. Den biten vet jag inte hur jag löser ännu. 
    Allt är ju relativt - jag var tvungen att googla vad DM betyder, och jag tror inte ens jag sett 4 'kändisar' på 20 år. Eller ens sett 4 i hela mitt liv (om de inte stod på scen eller på TV). Kan för mitt liv nu inte ens minnas jag sett en enda, men kan det vara möjligt....
Svar på tråden Klarar inte av att se kända människor