Inlägg från: Anonym (Köttätare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Köttätare)

    Varför är du inte vegan?

    Först vill jag säga att jag mår rejält dåligt av djurplågeri och djurrättsbrott - men lösningen på det är inte att sluta äta kött, utan att skapa bättre lagstiftning samt övervakning av att lagstiftningen följs. "Grisen ska ha det bra medan den lever, men fläsket ska stå på bordet". 

    Vi är skapta för att äta en blandkost, och köttet och andra animaliska produkter hör dit. Att äta en blandkost garanterar att vi får i oss alla näringsämnen vi behöver. Det finns faktiskt ingen tvekan om att vi är skapta att /även/ äta kött, det ser man på våra tänder, vårt tarmsystem och våra enzymer. 

    Kött är gott och man blir väldigt mätt samtidigt sm man får i sig mycket näring i förhållande till energiinnehållet. Känns dumt att missunna sig detta, när det är något naturligt som vi är skapta för. 

    Dessutom har jag faktiskt fått negativa vibbar inför hela veganismen, på grund av att jag har känt så många konstiga veganer. Det har inte varit bara det att de är veganer, utan det har överhuvudtagit varit något underligt och avvikande med precis alla veganer jag känt. Det gör att jag inte vill associeras med dem.

Svar på tråden Varför är du inte vegan?