Inlägg från: DidoAeneis |Visa alla inlägg
  • DidoAeneis

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hej, tjejer! Jag har följt den här tråden på avstånd länge, har väntat på att få tillbaka ägglossning efter förlossning (har en 9-månaders). Fick första mensen 19 december, och är nu här efter ett kemiskt missfall som inleddes igår. Känns...tungt. Men ändå hoppfullt. Kroppen ville, men nåt var fel på embryot. Förhoppningsvis går det vägen när ägg och spermie är guld. Är lite orolig över åldersfaktorn bara, men jag var nästan 34 när förra bebisen blev till, och SÅ mycket kan väl inte ha hänt på 1,5 år? Eller är 35 verkligen en hård gräns för att det blir mycket svårare?

    Oavsett, trevligt att vara här! Inväntar äl, som ska inträffa runt månadsskiftet. Kommer att ta äl-test.

  • DidoAeneis
    Alvedon83 skrev 2024-01-18 20:34:33 följande:
    Välkommen🙌 fick också en kemisk nyligt, lyckan blev verkligen kortvarig då jag började blöda på äl+14. 
    Tack! Ja, samma här. Jag testade positivt tidigt, på äl+10, men fyra dagar senare när jag skulle testa mig på bim-dagen, bara för att se så att det blivit starkare, var det helt blankt! Så jag var lite förberedd mentalt när mensen kom sen på eftermiddagen, vilket var skönt. Men man hade ju ändå hunnit börjat drömma och hoppas lite de där fyra dagarna, så det var segt! Men skulle det ändå hända var det ju skönt att det gick så pass snabbt, tänker jag. Då får vi snart en ny chans!
  • DidoAeneis

    Äl-flytningar idag! Beräknad äl på onsdag, men det är bara andra cykeln efter förlossning, så jag förväntade mig instabilitet, men kanske inte. Äl-testen har visat neg så här långt. Hur lång tid innan äl brukar ni får äggviteflytningar? Förra månaden märkte jag inga alls.

  • DidoAeneis

    Positivt äl-test igår, så flytningarna kom runt fyra dagar före äl. Gött att veta till nästa gång! Nu blir det åka av, alltid lite stressigt när äl infaller på barnveckor, då det är fyra barn åldrarna 0-11 år i huset...

  • DidoAeneis

    Återigen ingen möjlighet att citera, fancyr. För mig brukar peak vara när teststrecket är starkare än kontroll, men det kan förstås vara olika. Blir spännande att se ditt test från ikväll, men ja, jag skulle tolka det där som positivt också.

  • DidoAeneis
    fancyr skrev 2024-02-02 20:10:18 följande:
    Missade peaken När jag tog test 19:30 . Det var negativt då. Så antar att äl är imorgon om tempen är med på noterna Hehe
    Naaajs! Perfekt att tempa, svart på vitt.
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida