• Malu84

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Åh kroppen ? tog ut min spiral 22 februari , 26 kom mensen som en klocka och jag hade fått tillbaka min jätte flod . Testade med clearblue äl test med dubbla indikatorer , och fick positivt den 4/3 tyckte det var lite tidigt men visst tänkte jag kroppen har ballat ur, tänkte att den 11e vore mer rimligt , nytt ältest den 11/3 för då borde jag haft , maximalfertillitet igen , och efter 2 positiva så tänkte jag att det var konstigt , tog ett den 14/3 men då negativt , tänkte att nu är det över iaf. 


    Men jag var ju nyfiken och tänkte jag provar den 17/3 med och då var det maximal fertilitet igen . 


    vi har haft sex varannan dag fram till 21/3 min mens borde kommit 26/3 tog ett test igår kväll men det var negativt . 


    Så jag väntar väl snällt på jag vet inte riktigt vad 😅

  • Malu84

    Här kom syndafloden 5 dagar sent 😵?💫 men jag tänker att då kanske kroppen iaf är i fas efter spiralen , jag får iaf mens och det är positivt tänker jag . 

  • Malu84
    Hanna Gitta skrev 2023-04-16 20:38:41 följande:

    Mens här 👎 Nu är det två månader tills jag fyller 40, och vi har bokat en resa utomlands en vecka hela familjen. Funderar på att pausa tills dess, så jag får dricka vin 🍷 Men maken tycker vi kör på som vanligt, och blir det så blir det. Lätt för honom, han vet inte hur de första gravidmånaderna kan vara med trötthet, illamående osv 😂 Typiskt ändå om man försökt i över ett år och skulle vara nygravid precis på resan. Hur skulle ni gjort? Är ju inte säkert att jag blir gravid heller... 


    Jag hade försökt som vanligt , blir det så blir det och då är det meningen ! Lycka till och hoppas resan blir fantastisk hur den än blir 
  • Malu84

    Åh jag känner mig lurad av min kropp , jag tycker jag sen i lördags haft ont i brösten , mått lite illa haft mensvärk bla . Körde ägglossnings test och prickade in allt bra .  Tyckte det liknade symptomen jag haft mina två tidigare graviditeter. Ska få mens som på lördag och idag är det lite rosa , känns som loppet är kört denna månad . 


    Min sambo är så lugn i hela göra-barn-karusellen medan jag känner mig så besviken när kroppen?lurar? mig . Det är bara 2-3 försöket och jag vet jag är äldre och att det inte är någon tid alls , men jag känner mig alldles kass varje gång det blir mens ?. 


    vet inte riktigt vad jag vill säga med detta inslag mer än att det verkar kört i april och tar nya tag nästa månad . 


    Hoppas ni har det bra allesammans! 

  • Malu84

    Här var blodbadet igång igen ! Jag förstår varför jag satte in min spiral för att minska flödet haha 


    ha en fin lång helg allihopa och var rädda om er 
    kram 

  • Malu84

    Jag är i slutet av mens bara?. inget spännande alls att tillföra gruppen , ska köra med ältest under sommaren för jag orkar inte ha sex varannan dag Hahaha 

  • Malu84

    Åh detta med sladdisar , jag har också bekvämt i dag med barn som är 16 och 8 år . Vi har sagt att vi ska försöka året ut och tar det sig inte då så är vi nöjda , men ibland kan jag känna att det är väldigt bekvämt som det är nu. 
    men samtidigt så har inte ni sambo några egna barn så det vore mysigt om det gick men i år blir vi 39 och 49 så jag känner mig inte säker på att det ska gå . 


     

  • Malu84

    Åh jag hade ett jätte starkt positivt äl test i morse , men nu till min dumma fråga , när ska vi egentligen få till det ? Igår , idag, i morgon ? På Fredag ? 
    I går fick vi till det , men i morgon jobbar sambon kväll så oklart om det blir något och fredag student på annan ort . Kanske det är helt kört ? 

  • Malu84

    Tack brallans! Då får vi bjuda till ikväll igen , som min barndoms kompis sa ? din sambo har sin storhetstid nu ? Hahahha 

Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida