Inlägg från: Mina pojkar 2 |Visa alla inlägg
  • Mina pojkar 2

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hejsan! Jag följer gärna i er tråd :) jag är 39 år har försökt bli gravid ett år, har haft två täta missfall. Sista missfallet fick jag ta prover på sköldkörteln som visade höga värden. Troligtvis därför jag fått mina missfall enligt min Gyn läkare. Nu äter jag levaxin och fått ner värdet. Är på äl+11 idag så nervös innan man ska ta graviditetstest. Sjunker genom jorden varje gång det är negativt. Vad brukar ni ha för tidiga graviditet symtom? Jag har varit öm i livmodern sen ägglossning, molande värk. Lycka till alla :)

  • Mina pojkar 2
    nomina skrev 2021-08-27 13:28:54 följande:

    Tidiga grav.symptom har varit ömma bröst, molande värk i ryggslutet, illamående, extremt trött, blev också sugen på inladga grönsaker.

    Hoppas hoppas det tar sig!! Har du barn sen tidigare? Vi ska börja bebisverkstad nästa månad, är 38 år.


    Okey, vad spännande:) lycka till! Jo en son men han är 19 år nu så det känns jätte spännande :)
  • Mina pojkar 2
    Anonym (..) skrev 2021-08-25 15:35:07 följande:

    Hej..Vi försöker bli gravida och är 37 år. Första barnet hade vi noll problem, blev gravida snabbt. Nu när vi verkligen försöker känns det jobbigare, är bara på andra försöket men känns jobbigt pga min ålder. Min mens är sen och jag hade bruna flytningar igår, väldigt lite, vågar inte testa mig :/


    förstår dig.. jag vågar heller inte testa, så hemskt när man får negativt på stickan. Håller tummarna för dig.
  • Mina pojkar 2

    Hejsan! Jag undrar vad jag kan göra, jag har inga äl-sekret. Får glad gubbe på ägglossning test. Men har läst att spermier överlever inte utan detta sekret. Har använt mig av fertilitet glidmedel som ska hjälpa spermierna att hitta rätt och överleva längre. Så himla trist om det är pga av att jag ej har detta sekret. Har ingen svamp el bakteriell vaginos . Vad kan detta bero på? Har prövat rosenrot men det hjälper inte.

  • Mina pojkar 2
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-10-24 22:09:08 följande:

    Men har du känt efter med fingrarna vid livmodertappen?

    Det är inte alltid det yttrar sig som tydliga flytningar, för mig gör det iaf inte det och jag har lyckats bli gravid 4 gånger. Allas kroppar är olika och utsöndrar olika mycket sekret och flytningar, men det betyder inte att något är fel :)


    Okey du har heller inte dessa klassiska äl-sekret? Jag har känt men finns inget, ev lite glatt/blött första dagen som digitalt ägglossningtestet visade positivt, men den glada gubbe har varit positivt i fyra dagar, ska normalt släppa efter Max 48 Tim . Så verkar som att kroppen inte orkar ägglossa. Trots att jag ätit min första kur på letrozol.
  • Mina pojkar 2
    Anonym (Badankan_75) skrev 2021-11-18 19:17:07 följande:

    Hej hakar på är 46 började försöka aktivt i våras. Använder ägglossningstester. Blir lika förbannad varje gång det inte funkar. Har inte alltid mens heller. Vi har inga barn sen tidigare och vill verkligen ha en liten trollunge. Mysig tråd att kunna följas åt!


    Hej! Får du inte utslag på ägglossningstesterna? Ni kanske skulle söka hjälp via IVF privat? Jag är 39 år och får hjälp via ivf nu, men får bara hjälp tills jag fyller 40 år genom landstinget, kanske annan kriterier om man söker privata kliniker eller ev utomlands ? Chansen till graviditet för oss som är äldre är ju tyvärr inte lika stor på naturligt sätt. Lycka till
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida