Inlägg från: MammaTillFyraHoppasJag |Visa alla inlägg
  • MammaTillFyraHoppasJag

    Skaffa barn över 40

    mman: Min man ville inte ha ett fjärde barn trots att jag tjatar sen 2019. Men jag la mig på mina bara knän till slut och vädjade, så han insåg hur viktigt detta var för mig, så då gick han halvt motvilligt med på det, ju längre tid det gått sen vi börja jobba på fjärde barnet ju mer ser jag att hans motivation har ökat, och nu när vi nyss blivit gravida ser jag att han också längtar. Så det kan ju ändras menar jag 💗 Ett förslag är att du frågar henne vad exakt som krävs för att hon ska gå med på ett barn till: tex att du tar nästan all föräldraledighet? Att du pröjsar ny bil? Att du tar all vab under hela graviditeten? Att du köper nytt kök till henne? Så gjorde jag med min man, så jag har lovat han en ny bil, att jag pröjsar en viss renovering av vårt hus och att jag tar all vab i 1 helt år framöver 😹👍 Helt klart värt det! Lycka till! 

  • MammaTillFyraHoppasJag

    Glömde säga att jag är 42,5 år och har tre barn sedan tidigare tillsammans med min gubbe. Vi väntar nu fjärde barnet, är i v.6 👶 💕  Jag skulle nog grämt mig nåt oerhört om vi inte hade försökt få en fyra, vi är beredda att göra ivf uppemot 6 ggr om detta blir ett missfall. Denna graviditeten skedde dock spontant, så vi håller tummarna att det blir en bebis 💗

  • MammaTillFyraHoppasJag

    AnnaNils: Grattis! va kul att ni är gravida! 💗 Förstår dig precis, vi vågar heller inte ta ut nån glädje i förskott. Första steget är tidigt  UL om 1 vecka (i v.8), för att se så det inte är missed abortion, sen är det kub och Nipt i v.12 för att se så det inte finns fosterskador. Så det är först efter beskedet där som jag kommer att våga va glad. Vilken vecka är du i? Vilka graviditets symptom har du? 

Svar på tråden Skaffa barn över 40