Inlägg från: BurningDiamond |Visa alla inlägg
  • BurningDiamond

    Är det verkligen ditt barn?

    Jävligt ofint och klumpigt att uttrycka sig så.

    Med det sagt så är det mycket (för att inte säga extremt) ovanligt att ett barn med hela 25% subsahara-påbrå blir vitblonda och blåögda och rakhåriga (som vuxna, det händer en hel del på vägen). Mörkt hår, hy, ögon och lockigt hår är alla primärt dominanta drag, och komplext dominanta dessutom. Om du kollar på youtube t. ex. på resultat på DNA-analyser så finns det massor av folk med 10% subsahara-påbrå som ser svarta ut, men det är nästan omöjligt att hitta vuxna personer som är vita, naturligt blonda, rakhåriga och blåögda i kombination, med så hög andel afrikanskt påbrå som 25%.

  • BurningDiamond
    Linnet1976 skrev 2019-08-17 08:13:54 följande:

    Saken är den att det är inte så ovanligt som man tror. Du berättar ju skälv om en familj här. Men eftersom man har en ?idé? om hur en mixad person ska se ut och om man inte känner många mixade personer så har man endast glasögonen på sig för att se en viss kombination.

    Du skulle aldrig fundera över om vissa människor är mixade eller inte för de ingår inte i din uppfattning om hur mixade personer ser ut.

    Det har varit väldigt befriande att besöka vänner i andra områden där variationen är större. Där slipper man den ignoransen och frågor som man faktiskt inte ställer vitt främmande personer på gatan.


    Du har bevisligen aldrig levt i amerikanska eller brittiska afro-områden...
Svar på tråden Är det verkligen ditt barn?