• Joyho

    Sexlös relation, stanna eller kämpa på

    Det kunde varit jag som skrivit det där, fast jag är kvinna i ett sexlöst förhållande. Varenda ord känns som taget ur mitt liv (bortsett från 3-åringen, jag har bara en 6-åring)

    Halvdött sex max 1 gång / månad och väldigt sparsamt med kärlek i övrigt.

    Jag har inga direkta tips men kan skriva om hur det är för oss och vad jag bestämt mig för.

    Jag älskar honom och vill verkligen leva mitt liv med honom, men inte såhär egentligen.

    Jag har gråtit så många nätter över det här, ältat och pratat och fått ett: jag ska bättra mig, och sedan ingen förändring.

    Man blir ju helt trasig inuti av alla avvisanden.

    Jag har iaf nu, senaste månaden faktiskt, bestämt mig för att stanna med honom men sluta helt ta initiativ till sex. Det är som du skriver, det går att leva i ett förhållande utan sex, men att må helt bra går inte. Men det får vara värt det. Jag är inte beredd att ge upp mitt barn för att få ett bra sexliv och kärleksliv.

    Hoppas innerligt att det löser sig för er. Jag lider med dig.

  • Joyho
    Anonym (Ja du) skrev 2018-11-30 19:00:59 följande:

    Jag är kvinna och i en liknande situation. Jag vet varken ut eller in, något säger mig att jag egentligen borde lämna eftersom jag gjort allt jag kan utan att det blir bättre men samtidigt bär det mig emot då han har flera sidor som jag trivs bra med. Det hade varit enklare om han varit ett svin rakt igenom.


    Just så, vore han bara ett svin kunde man lämnat och krävt egen vårdnad. Men nu är det bara att bita ihop för barnets skull.
Svar på tråden Sexlös relation, stanna eller kämpa på