• Twinmom13

    Lämna tvillingar 10 minuter?

    Mina är 2,5 nu. Först för några månader sedan lämnade jag dom ensamma i lägenheten för att gå ut med sopor som är ca 30 meter från ytterdörren och det har väl nu hänt en handfull gånger då jag verkligen behövt gå ut med dom. Innan dess (och oftast nu), gjorde jag det när dom sov eller så fick dom vänta vid dörren tills att vi passerade soptunnan nästa gång.


    Jag har barnvagnen i lägenheten. Den står i vägen överallt, men det finns inte något alternativ då jag inte har ork och vilja att släpa barn och vagn upp å ner i en källare i ett annat hus där barnvagnsförrådet är.


    Har skaffat tvättmaskin till lgh så jag slipper den proceduren.


    Dörren till badrummet är aldrig stängd (då skulle dom stå och gallskrika utanför så grannarna trodde jag torterade dom :P ) så för det mesta är dom med mig in i badrummet, om inte annat så hör jag dom.


    Personligen skulle jag inte lämna barnen längre än att gå ut med sopor och då enbart ifall dom sitter lugnt och stilla framför tv så dom kanske kan hålla sig i schack i 40 sekunder. Är ensamstående utan någon som helst avlastning med mina så jag vet exakt hur jobbigt det är med allt du beskriver. Men jag skulle aldrig förlåta mig själv om något hände barnen bara för att jag lämnade dom ensamma en stund.


    ICA hemkörning är en stor räddare här, speciellt vid sjukdomar! När släkt och vänner är på besök så försöker jag passa på att göra dom där "snabbisarna" som att springa ner med något till källaren, åka och köpa mjölken som är slut, springa ner och sätta i motorvärmarkabeln eller vad det nu kan vara. Annars så drar jag med barnen eller så får det vänta tills att vi har vägarna förbi.


Svar på tråden Lämna tvillingar 10 minuter?