Inlägg från: Anonym (Mjo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mjo)

    Lämna tvillingar 10 minuter?

    Tvillingar eller inte, ponera att det händer DIG något under tiden du går iväg, då blir det inte bara tio minuter! :/ Då spelar det ju ingen roll att du har mobiltelefon osv.. Bara en tanke. Det handlar ju inte alltid om att det händer just barnen någonting.

  • Anonym (Mjo)
    Myling skrev 2016-03-01 22:20:16 följande:

    Räkna på riskerna och multiplicera med konsekvensen. Risken att det börjar brinna just dessa 10 min: En på 1000 miljarder? Risken att tvillingarna smiter och blir överkörda på vägen ute: En på 1 miljon. Risken att mamma blir slutkörd och hamnar på sjukhus med utmattningssyndrom: En på två. Osv.

    Till alla som yrar om "tänk om nåt händer DIG". Det är väl bättre om nåt händer mamma utomhus där hon blir hittad. Om man får plötslig hjärnblödning hemma kan det ta lång tid att bli hittad. Har ni satt upp rutiner så att någon kontrollerar att ni lever en gång i timmen? För det är väl så lång tid det skulle ta för polisen att hitta era ungar om ni segnar ner i jourbutiken.


    Om man faller ihop ute får man förhoppningsvis hjälp fort. Tvättstugan kan vara en annan femma. Och ja, något kan likaväl hända hemma, men come on, inte lämnar man så små barn hemma ensamma om det inte är absolut nödvändigt. Det skulle ju kännas sjukt onödigt och man skulle klandra sig själv resten av livet om det hände något.

    Och ja, jag har någon som skulle märka om det hänt något, på mobilen.
  • Anonym (Mjo)
    Anonym (twinmom) skrev 2016-03-03 11:22:57 följande:

    Hör att du aldrig haft en tvillingvagn :) Den står liksom inte innanför dörren där hemma (ryms inte in genom en standard dörr), och högst troligtvis inte heller i något rum nere i källaren, utan på den plats man kan hitta där den ryms in.

    Så då får man först gå och hämta den, var lämnar man barnen då? Och när man fått det gjort, då ska man bära ner två, sedan hämta posten, bära upp två. Och då igen lämna dem för att föra tillbaka vagnen så den inte blir stulen. 

    Bra ide :)


    Då har man ju gjort ett dåligt val av vagn! Drt finns ju tvillingvagnar som inte är på bredden.
Svar på tråden Lämna tvillingar 10 minuter?