Inlägg från: Anonym (nnnn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nnnn)

    Lämna tvillingar 10 minuter?

    ErikaST80 skrev 2016-02-29 14:59:34 följande:

    Inte åker jag ner till stan för att göra ärenden. Det handlar bara om att gå 50 meter till närmaste butik. Det är lika långt som till postlådan! Men det har inte hänt ofta, och bara i akutfall när det gällde mat till barnen. vanligast har varit soprummet eller tvättstugan. Jag har tvättmaskin, men kuddar, täcken och mjukdjur som ofta blir smutsiga, tvättar jag helst i tvättstugan där torkmöjligheterna är bättre. 


    Att springa ner till jourbutiken för att bebisarnas mat (ersättning) är helt slut, det är ju en nödsituation och den måste man ju lösa så gott det går. Att slänga sopor behöver du inte göra precis när du är ensam med tvillingarna. Tvätta täcken, gosedjur och kuddar behöver du definitivt inte göra när du är ensam med dem. Ska du lämna dina småbarn ensamma så ska det ju vara pga en nödsituation - inte för att tvätta gosedjur! Det är ju det som är det galna i det hela. Inte bara att du lämnar dina 2-åringar ensamma utan att du gör det för helt onödiga sakers skull.
  • Anonym (nnnn)
    Anonym (Nja) skrev 2016-03-01 10:52:08 följande:

    Nä, men det händer kanske en gång om året, och då kanske man kan klä på båda barnen även om det är bökigt den enda gången...


    Nja, jag kan nog någonstans förstå att man väljer att lämna två bebisar (om de sover såklart, inte om de är vakna!) och smiter ner till jourbutiken på andra sidan gatan för att köpa ersättning. Inte optimalt såklart, men jag kan förstå att man som väldig sliten tvillingförälder väljer det en gång. Men jag skulle i det läget smsa en kompis, mormor eller annan närstående och berätta att nu måste jag gå hemifrån och har jag inte skickat ett sms att jag är hemma igen inom 15 minuter så vill jag att du åker hem till mig direkt. Och att man kan glömma köpa ersättning, det kan jag också förstå. Det är bara mänskligt. Men att lämna bebisar eller småbarn för att slänga sopor eller tvätta kuddar - nä, det gör man bara inte.
  • Anonym (nnnn)
    Anonym (twinmom) skrev 2016-03-03 11:22:57 följande:

    Hör att du aldrig haft en tvillingvagn :) Den står liksom inte innanför dörren där hemma (ryms inte in genom en standard dörr), och högst troligtvis inte heller i något rum nere i källaren, utan på den plats man kan hitta där den ryms in.

    Så då får man först gå och hämta den, var lämnar man barnen då? Och när man fått det gjort, då ska man bära ner två, sedan hämta posten, bära upp två. Och då igen lämna dem för att föra tillbaka vagnen så den inte blir stulen. 

    Bra ide :)


    Men varför väljer man ett sådant schabrak som inte går in genom en vanlig dörr? En vanlig Bugaboo Donkey Duo går in varsomhelst bara som ett exempel.
Svar på tråden Lämna tvillingar 10 minuter?