• Maddi

    Lämna tvillingar 10 minuter?

    Vi bor i hus och jag går ut och slänger sopor, hämtar något från bilen eller posten. De tar mindre än en minut. De skulle vara som att jag satte mig i bilen och körde 10 minuter, aldrig att de skulle hända!

    Även fast man vet att dom nu snällt sitter och pysslar med sitt så kan de faktiskt börja brinna och då tror jag du ångrar att du köpt mjölk, hängt upp tvätten eller vad det nu kan vara.

  • Maddi

    Ni som tycker att man kan lämna barn själv i 10 minuter. Vad händer om det börjar brinna? Det händer ju faktiskt att det börjar brinna. Dom små har väl inte förmågan att ta sig ut själv? Ska ni då stå med tvättkorgen i handen och barnen brinner inne?

    Nej, man kan inte ha uppsikt när man duschar, men om bostaden fattar eld så finns du där och kan göra något. Det är inte stor chans att de börjar brinna just när ni går, men inte kan ni väl vara 100% säker på att detta inte sker?

  • Maddi
    Flygfotogen skrev 2016-02-29 20:35:34 följande:

    En fråga: varför kallar många dina tvillingar för twins och benämner dem som twin 1 och twin 2 istället för tvilling 1 och tvilling 2?


    De är ju att dom vill gå lite klang på de, ungefär som "kids/kidsen" är ju också ett uttryck dom är lite mer än barn.
Svar på tråden Lämna tvillingar 10 minuter?