Inlägg från: Anonym (Maud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Maud)

    Vem ska stå för lusmedlet? Vi eller biomamman?

    Jag har också svårt att se varför den mamman ska skicka tillbaka barnet till er för att hämta tabletter. Låter som hon anklagar er om deras gemensamma får mask, men så är det ju med barn, de får löss, mask och vinterkräksjukor. Kräver hon att ni betalar hennes lön om hon fått andra sjukdomar från er också? Hon får acceptera att hennes barn bor med andra barn och att det kan bli så då.

  • Anonym (Maud)
    Anonym (Frågande...) skrev 2016-02-29 22:31:37 följande:

    Vi behöver inte ens behandla sambons barn eftersom hon inte var här när vi upptäckte dom


    Så då är problemet löst? Mamman insåg problemet och köpte tabletterna själv?
  • Anonym (Maud)
    Anonym (Mm) skrev 2016-03-01 18:16:05 följande:

    Därför att DINA barn har utsatt henne för smittan i DITT hem.

    Löss får hon i skolan och då är det självklart att föräldrarna delar på kostnaden vilket de gjort genom att mamman betalat för fösta behandlingen och pappa betalat för ombehandlingen. Varför tycker du att mamman ska betala för allt lusmedel? Varför ska pappan inte betala för hälften?


    Det där är ju barnsligt om nåt. Barnet bor där och då ingår att man kan dra på sig vissa sjukdomar. Ska ts sambo betala karensdagar och utebliven lön om barnet drar med sig vinterkräksjuka till mamman?

    Jag utgår nu ifrån att ts inte menar att det är ett problem att betala lusmedlet för barnet, så länge mamman slutar att vara barnslig med kostnaden för maskmedlet.
  • Anonym (Maud)
    Anonym (Mm) skrev 2016-03-01 20:59:27 följande:

    Hittills har väl mamman inte nekat till att köpa medicinen. Av vad jag kan läsa från ts inlägg så är det ts och hennes sambo som bråkar. Pappan tycker att han ska betala själv. Ts tycker att mamman ska betala. Mamman ifråga verkar inte vara tillfrågad.

    I mina ögon är det ts som är barnslig som tjafsar med sin sambo för att han vill köpa medicin till sitt eget barn.


    Så läser inte jag det. Det är väl mamman som krävt av pappan att ta över tabletter istället för att köpa egna?
  • Anonym (Maud)
    Anonym (Frågande...) skrev 2016-03-02 10:27:48 följande:
    Nä JAG är hemma och är sjukskriven?JAG har betalat maskmedicinen. och ja JAG väger 20 kg för mycket..
    Personligen skulle jag inte vilja gå det där extra ärendet till apoteket. Jag tolkar det som att du har köpt ut så mycket som beräknas gå åt för att behandla barnen och även er vuxna. Däremot har du inte köpt till bonusbarnet, eftersom hen inte är drabbad (ännu) och därmed inte anses behöva behandling. Stämmer det?
  • Anonym (Maud)
    Anonym (Mm) skrev 2016-03-02 17:26:57 följande:
    Om du läser alla ts inlägg så kan du se att mamman inte ens är tillfrågad. Det är ts som har en principdiskussion med sin sambo. Hon tycker att eftersom föräldrarna köpt hälften av lusmedlet var under vintern så ska pappan inte betala maskmedicin till dottern. Pappan tycker att han ska köpa medicin till dottern.
    Jag har läst alla inlägg. Men om det är som du säger så tycker jag pappan får gå till apoteket själv och handla medicinen om han vill det. Hade jag köpt tabletter som var tänkt att räcka till hela behandlingen av mig och mina barn så hade jag inte gått iväg en gång till, det hade pappan fått sköta själv.
Svar på tråden Vem ska stå för lusmedlet? Vi eller biomamman?