• Ego Lovers

    Ta hål i öronen på 1 åring? Går det?

    nevermind skrev 2016-02-28 22:08:08 följande:

    BVC borde soc-anmäla sån här barnmisshandel.


    Tänk hela Sydamerika är full av små ettåringar med hål i öronen. I Mellanöstern, Thailand och Indien är det otroligt vanligt också. Det är ett litet stick i örat. Finns värre saker tex omskärelse som är desto mer onödigt. Att kalla hål i öronen för barnmisshandel som vissa säger så borde det vara förbjudet oavsett ålder. Fördelen med att göra det på ett barn under ett år är att de inte pillar, läkningsprocessen hos ett så litet barn är den bästa de någonsin kommer ha i hela sitt liv och de är för små för att pilla.

    Percingstudios tar hål i öronen på alla barn med målsmans tillstånd. De tar tom hål i naveln på 15 åringar om de fått målsmans underskrift eller målsman är med.

    Åk ut till förorten och majoriteten av alla ungarna på förskolan har hål i öronen. De skulle få fullt på soc om alla skulle anmälas och omhändertas enbart för två st en mm hål i öronsnibben.

    Ta det lugnt, det finns värre saker än hål i öronen.
  • Ego Lovers
    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2016-02-29 07:01:38 följande:
    I Mellanöstern, USA och på en hel del platser till så är många, för att inte säga de flesta, pojkar omskurna. Att något görs (ofta eller mycket) innebär inte att det är mer acceptabelt.

    Att det finns saker som är värre är inte heller det ett argument för att göra något annat, det är ett argument mot att göra det som är värre.
    Ego Lovers skrev 2016-02-28 23:48:02 följande:Att kalla hål i öronen för barnmisshandel som vissa säger så borde det vara förbjudet oavsett ålder.
    Ja, det borde det. Det borde, liksom omskärelse och andra kosmetiska ingrepp, vara förbjudet tills barnet själv kan uttrycka en önskan att göra det och är införstådd med fördelarna och nackdelarna.

    Aga är förbjudet trots att det som regel är ett betydligt mindre "ingrepp" som inte lämnar några som helst kvarstående (fysiska) men.Nackdelen är att de överhuvudtaget inte kan välja. Nej, så små barn är inte för små för att pilla, en ettåring är rörlig och kan både fastna och pilla. Att påstå något annat är fullständigt befängt.
    Ego Lovers skrev 2016-02-28 23:48:02 följande:Percingstudios tar hål i öronen på alla barn med målsmans tillstånd. De tar tom hål i naveln på 15 åringar om de fått målsmans underskrift eller målsman är med.
    Nej, det gör de inte alls. ASAP (en branschorganisation) arbetar för en åldersgräns exempelvis, andra studios har ett krav att man ska vara införstådd med riskerna och kunna sköta såret själv. Men givetvis finns det vissa som gör det även på små barn.Det finns värre saker än det mesta, det innebär inte att det är fritt fram att göra vad som helst.



    An insult is like a drink; it affects one only if accepted. And pride is too heavy baggage for my journey; I have none.
    Tycker du ska lägga ner din tid på viktigare saker. Du hånar verkligen alla de barn som verkligen blir misshandlade
Svar på tråden Ta hål i öronen på 1 åring? Går det?