Inlägg från: Anonym (Inte pistol) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte pistol)

    Ta hål i öronen på 1 åring? Går det?

    Om du ska ta hål i öronen på en så liten så gör det på en studio där det görs riktigt. Pistol är inte bra, det krossar örsnibbarna och kan leda till stora problem. Alla får inte problem, men är det värt att chansa? Dessutom har de bara 1 dags "utbildning".

    Om ingen studio vill göra på en så liten så avvakta. Gör inte med pistol, snälla.

  • Anonym (Inte pistol)
    Anonym (Piercarlärling) skrev 2016-02-28 16:00:47 följande:

    Ja, det är en piercingstudio du ska vända dig till när det ska tas hål i öronen. Frisörsalonger o liknande tar med pistol vilket inte rena rama misshandeln av vävnaden och dessutom är det inte alla gånger särskilt sterilt.


    Seriösa studior har i allmänhet en åldersgräns på 15 år med målsmans medgivande så tekniskt sett.. Nej, det går inte att ta hål i öronen på en 1-åring.


    Ofta lägre ålder på öron dock. Men har inte sett någon som gör på så små.
  • Anonym (Inte pistol)
    Anonym (öron) skrev 2016-02-28 21:55:45 följande:

    Hej,

    Känns inte som att du får så mycket vettiga svar helt ärligt. Men vi tog hål i öronen på vår dotter när hon var ca 5 månader. Mig veterligen finns det ingen studio som tar hål i öronen på så små barn tyvärr. Vi gick till en frisör och tog med pistol. Dom tog båda hålen samtidigt och det läkte jättefint och har inte vart några som helst problem efter detta.
    Jag tog även mina med pistol och mina systrar och alla vänner med som alla andra verkade göra på 90-talet och ingen har några hemska bestående men som dom lider utav.

    Men hur som helst det gick snabbt och funkar nu när hon snart är två lika bra som innan. Hon var ledsen 10 sekunder och sen var det bra. tror mer hon blev rädd för ljudet än något annat. Inga som helst problem efteråt och hon vet knappt om att hon har dom.
    Nu är det gjort och hon behöver inte fundera på det när hon blir äldre.


    Fast jag tog mina hål när jag var 4 år (1993) och mina problem kom först när jag var 17-18. Att du och några du känner inte har problem är ingen garanti att din dotter inte får problem.
Svar på tråden Ta hål i öronen på 1 åring? Går det?