• Anonym (SD)

    Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?

    Som du förstår själv är oddsen lika med noll. Har har redan fått sitt avslag. Försöker du desperat hitta ett sätt att få han stanna tros avslaget så lär du nog kunna lyckas. Än så länge. Gift dig, ta ansvar för hans försörjning. Något jag själv aldrig skulle kliva i men det är upptill dig.

    Hoppas bara han är den du tror, att han stannar hos dig även den dagen ni gift er och han fått uppehållstillstånd. Några skriver kommentarer som "rasister" som smyger in?? Vore väl rätt och rimligt att om han han fått avslag i det land som har den mest gynnsamma invandrarpolitik i värden att han ska lämna landet om det är bestämt så. Hoppas bara det är värd det för dig och ditt barn och att skatterna inte ökar än mera p.g.a.. alla invandrare som är fått avslag på sina ansökningar stannar trots avslag. De kostar pengar även om det låter konstigt! De har rätt på socialbidrag som betalas av gemensamma skatteinkomster även om de uppehåller sig olagligt i Sverige.

  • Anonym (SD)
    Anonym (Anonym nu) skrev 2016-02-28 00:20:37 följande:
    Jo de har ju lite annat att titta på också. Men jag funderar på eftersom han vistats illegalt sedan avslag, det kanske kan försvåra för honom.
    Ja, det får man verkligen hoppas på att hans illegala vistelse inte komma löna sig i form av ett uppehållstillstånd. Vore han en MAN med stolthet så lämnad han landet gjorde rätt för sig i stället för att sätta sitt barns mamma i en hopplös situation. Hoppas du läser för svaren du får, han behöver höra det!!! Att han fått avslag visar ju att inte behovet finns så dags återvända hem nu...
  • Anonym (SD)
    Anonym (parasit) skrev 2016-03-02 04:58:35 följande:
    Jo, det har de.
    Konstig att du inte vet det. Men kanske lika bra.
    Du vet väl vad sådana som utnyttjar andra kallas?
    Där tar du så fel. Enligt en dom från Umeå som överklagades av en kvinna som vistades olagligt i Sverige så fick hon i sin överklagan rätt till socialbidrag på trots av att hon fått avslag. Bara googla på den frågan så ser du svaret.
  • Anonym (SD)
    Anonym (parasit) skrev 2016-03-02 04:58:35 följande:
    Jo, det har de.
    Konstig att du inte vet det. Men kanske lika bra.
    Du vet väl vad sådana som utnyttjar andra kallas?
    www.friatider.se/m-illegala-ska-ha-r-tt-till-socialbidrag

    Moderaterna har kommit med förslag om att detta ska tas bort för de som vistas illegalt i Sverige men än så länge inget som gått genom.
  • Anonym (SD)

    Så ni båda använder barnet som ett skäl att få uppehållstillstånd. Jag vill inte läsa mera, jag spyr

Svar på tråden Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?