Inlägg från: Anonym (Verkligheten!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Verkligheten!)

    Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?

    mawliens skrev 2016-02-29 06:34:40 följande:
    Okej då kör vi.

    Min SVENSKA kompis pappa, egen företagare och väldigt rik samt bosatt i de finare delarna av Stockholm drog linor (kokain) och misshandlade hennes mamma varje dag. INGEN visste något, de va ju en helt vanligt svensk överklass familj med mycket pengar ;)

    Min SVENSKA kompis sambo (de levde lyckligt som vilken medelsvensk familj som helst) hon har 3 (!!!!!) barn tillsammans med kom en dag hem och berättade att han träffat en annan. Han ville inte ha med henne att göra längre och sa att hon kunde ta barnen. Idag 4 år senare har han 2 nya barn och lever som om hans 3 första barn inte existerar. Inte betalar han underhållsstöd heller utan det får min kompis från FK. ;) Vilken härlig man va?

    Min SVENSKA kompis bror förgrep sig på sina egna barn. Våldtog sin dotter i flera år, det började när hon var 9 år.

    Så ska vi dra en slutsats så håll er borta från svenska killar/män - för 3 stycken har gjort såhär så ALLA kommer ju att göra det. ;)
    Förstår nog vart du vill komma, men vi kör vidare då:

    Min SVENSKA bästa vän hade ett förhållande med en kurd. Han misshandlade henne, och sparkade henne i magen när hon var gravid och inte ville göra abort.

    Min SVENSKA väninnas afrikanska fästman slog sönder henne på hennes egen födelsedagsfest, vad hon gjort för att "förtjäna" detta var oklart...

    Min SVENSKA väninna blev mördad av sin afrikanska expojkvän.

    En utländsk väninna blev mördad av en afrikan.

    En annan utländsk väninna blev svårt misshandlad och hotad till livet av sin sambo (arab) och familj, så hon måste ha skyddat boende. 

    Så jag tror knappast att slutsatsen blir att hålla sig borta från just svenska män, utan snarare män med dålig kvinnosyn!!! 
  • Anonym (Verkligheten!)
    Anonym (Anonym nu) skrev 2016-02-29 21:19:30 följande:

    I vårt fall inte aktuellt med socialbidrag. Jag jobbar.


    Ja, så brukar det vara.    Min syster träffade en utländsk medborgare,  han flyttade hit, hon jobbade heltid, han läste SFI.   Sen hade han inget jobb, men hon jobbade heltid, och de hade inget socialbidrag.      I dag är hon föräldraledig med deras nyfödda bebis, och han pluggar på högskolan. 
  • Anonym (Verkligheten!)
    Anonym (suck) skrev 2016-02-29 21:24:24 följande:
    Så var det för oss också. Men många har fått för sig att du kommer va försörjningsplikt för honom, vilket du inte kommer va, inte mer än något annat par i alla fall.
    Så vitt jag vet så är det så att man som sambor/gifta är försörjningspliktig för varandra, oavsett medborgarskap.  
  • Anonym (Verkligheten!)
    Anonym (parasit) skrev 2016-02-29 20:48:56 följande:
    Fel, sambor är inte försörjningsskyldiga.
    Jo, om man söker ekonomiskt bistånd (socialbidrag), då är ens sambo försörjningspliktig.  
  • Anonym (Verkligheten!)
    Anonym (suck) skrev 2016-03-01 00:20:42 följande:
    Ja samma regler gäller dom som alla andra. Det jag svarade på var att något påstod att ts själv skulle va tvungen att försörja honom i 3 år tills han blev medborgare. Vilket inte stämmer.

    Dessutom kommer han inte ens att kunna söka medborgarskap om 3 år utan får vänta 5 år. Är man gift med en svensk så får man söka efter 3 år, men när han inte accepterade avslaget på ansökan och gömde sig så förlorade han den förmånen.
    Ja, jag antar att du har koll.    Min systers kille blev svensk medborgare förra året.  Tror han flyttade hit för 5-6 år sedan, han var här så ofta, så jag hade inte riktig koll på när han egentligen flyttade hit...   
Svar på tråden Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?