Inlägg från: Anonym (bella) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bella)

    Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?

    Min sambo hade också stannat här för länge när jag blev gravid. Hade dock aldrig sökt asyl (var här som turist) och stannade när jag råkade bli gravid. Att han vistats här olagligt hade inget med deras.beslut att göra. Det var inget de nämnde alls. Däremot blev han tvungen att åka till hemlandet och söka därifrån. Men nu kanske ni inte behöver det?

  • Anonym (bella)

    Glömde svara på frågan. Han kommer självklart bli beviljad när ni har barn ihop. Frågan är bara om han kan var här under tiden och beslutet lär ta låååång tid.

  • Anonym (bella)

    Nej tror vi betalade en ansökningsavgift. Men var inte jätte dyrt. Men detta var 2009/2010. Och allt Var jävlig jobbigt då jag var själv med vårt barn och allt tod tid och strulade. Men tycker du ska ringa och prata med migrationsverket och höra om han inte kan få söka härifrån. Tryck på att ditt barn riskerar att vara sin pappa länge om han måstte åka hem. Min sambo var ifrån vår som från va 4 mån till han var runt året och de har fortfarande ingen bra anknytning. De har intet alls samma relation som de barnet han varit med hela tiden.

Svar på tråden Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?