• mawliens

    Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?

    Vilka vidriga människor det finns (ja, jag syftar på er som kommenterar så respektlöst) och det värsta är att ni smyg rasister direkt ska försvara er med att ni "inte" har något emot utlänningar. Hade gärna skickat er och era familjer till ett krigsdrabbat land och sedan velat höra era åsikter på nytt. Låter jag hjärtlös? - Jag är precis lika hjärtlös som ni är som vill lämna ett barn utan rätten att få ha sin far närvarande under sin uppväxt. Ni känner inte människan så vilka fan är ni att sitta här och berätta för TS hur och vem han kommer att bli i framtiden? Han kanske inte kommer från ett krigsdrabbat område men det betyder inte att han inte flytt något annat hemskt, ni vet INGENTING. TS blir som sagt skyldig att försörja barnets pappa så ni behöver inte vara oroliga att han ska "ta" era pengar.

    Svar på din fråga TS - Oavsett situationen är jag 99% säker på att de beviljar hans uppehållstillstånd då de utgår från barnets bästa, vilket är att ha båda sina föräldrar närvarande i livet.

    Lycka till och låt dig inte tryckas ner av dessa smygrasister =)

  • mawliens
    Anonym (parasit) skrev 2016-02-28 20:28:34 följande:
    Nu blandar du ihop skribenterna. Jag har inte påstått allt det där.
    Håller med dig suck! orden är som tagna ur min mun. Kanske inte var du parasiten som skrev inlägget men där fick du svaret på din fråga =)
  • mawliens
    Anonym (Solsken) skrev 2016-02-29 02:33:23 följande:

    Hej TS! Här har du två solskenshistorier.

    1) För 4 år sedan träffade en syster till min systers dåvarande pojkvän en 20-årig afghansk kille som precis kommit till Sverige. Hon jobbade som journalist och skulle bara skriva ett reportage om honom då stackarn skulle bli utvisad, men föll pladask på direkten. De fick barn ganska omgående och han fick stanna i Sverige. Någon månad efter barnet fyllt 1, fick pappan nog och stack. Men tänk, han fick ju ändå stanna i Sverige! :) :) :)

    2) en kollega till mig berättade för ca 5 år sedan att hon hade en pojkvän som hon träffat över internet. Han var från Egypten. Men de var störtkära och planerade att han skulle flytta till Sverige. Efter något år kom han hit och bara någon månad efter blev hon gravid. När barnet var kanske ett halvår gammalt, försvann hon helt plötsligt från fb, det gick inte att då tag på henne på telefon och jag hittade inte hennes adress. Jag blev väldigt orolig vad som hade hänt henne (vid det här laget jobbade hon inte kvar hos oss, så ingen på jobbet visste vad som hade hänt). Sedan en vacker dag dök hon upp på jobbet och berättade att hon mer eller mindre fått gå under jorden för att undvika denne man, då han helt plötsligt blivit som förbytt och inte alls ville leva familjeliv längre. Men återigen, han fick stanna i Sverige! Hurra!!! :))))

    Tänk vilka möjligheter dessa män har, bara att göra en tjej på smällen, sedan kan de åka räkmacka in i samhället utan konsekvenser. Halleluja för Sverige!!!!


    Okej då kör vi.

    Min SVENSKA kompis pappa, egen företagare och väldigt rik samt bosatt i de finare delarna av Stockholm drog linor (kokain) och misshandlade hennes mamma varje dag. INGEN visste något, de va ju en helt vanligt svensk överklass familj med mycket pengar ;)

    Min SVENSKA kompis sambo (de levde lyckligt som vilken medelsvensk familj som helst) hon har 3 (!!!!!) barn tillsammans med kom en dag hem och berättade att han träffat en annan. Han ville inte ha med henne att göra längre och sa att hon kunde ta barnen. Idag 4 år senare har han 2 nya barn och lever som om hans 3 första barn inte existerar. Inte betalar han underhållsstöd heller utan det får min kompis från FK. ;) Vilken härlig man va?

    Min SVENSKA kompis bror förgrep sig på sina egna barn. Våldtog sin dotter i flera år, det började när hon var 9 år.

    Så ska vi dra en slutsats så håll er borta från svenska killar/män - för 3 stycken har gjort såhär så ALLA kommer ju att göra det. ;)
Svar på tråden Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?