Inlägg från: Anonym (Varför?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Varför?)

    Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?

    Varför går man och blir gravid och får barn med någon som vistas illegalt i Sverige?

    Han har alltså inte ens lyckats få asyl i Sverige, som är mest generöst i hela EU med asyl, och kom alltså inte hit för att han behövde fly från något.

    Han kommer vara en livslång försörjningsbörda för oss andra svenskar om han får stanna, så jag hoppas han får avslag. DU kan väl flytta med honom hem till hans hemland istället?

  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Anonym nu) skrev 2016-02-27 23:40:38 följande:
    Nja, hur och varför det blev barn är ju inte viktigt nu och flytt för mig känns inte aktuellt. Trivs i Sverige. Ekonomiskt drabbar det bara mig för jag blir försörjningsskyldig om han får stanna... Och hittills är det mina pengar som går till hans uppehälle inte någon annans. Men hur som, jag lever gärna med honom om han får stanna. Annars blir jag ensamstående. Och fortfarande försörjer jag mig själv. Men jag tänkte mer om det var någon som hade erfarenhet av hur oddsen ser ut.
    Och du tror att han blir en bra pappa till ditt barn, som lever på barnets mammas tillgångar, inte kan försörja sig själv och som ljugit och lurat sig in i Sverige? Du får i praktiken ett litet och ett stort barn att ta hand om.

    Förr eller senare kommer de där rosaskimrande känslorna du har just nu gå över och du kommer vilja skilja dig. Sedan blir han ett problem för oss andra, om han nu ens kommer tolerera att bli lämnad av dig.
  • Anonym (Varför?)
    Anonym (Anonym nu) skrev 2016-02-27 23:55:21 följande:

    Hmm... Låter hemskt. Vill inte ut ur mitt skimmer. För det är så oerhört rosa och hjärtligt just nu. Vill egentligen bara höra om någon vet chanserna.. Eller ska vi kalla det risken att han får stanna..Så att jag kan tänka nästa steg.


    Om du någon gång tvingas söka om skyddat boende för dig och ditt barn så kommer du vara ute ur ditt "skimmer".

    Det tragiska är att du inte bara spelar rysk roulette med ditt eget liv, utan även med ditt barns liv, för den typ av man som du har valt är dessvärre extremt stor risk att han förr eller senare blir våldsam.

    Inget ont sagt om invandrare som grupp, det finns många skötsamma, hårt arbetande invandrare som följer svenska lagar och regler. Tyvärr tillhör inte din man den kategorin.
  • Anonym (Varför?)
    mawliens skrev 2016-02-28 01:49:30 följande:

    Vilka vidriga människor det finns (ja, jag syftar på er som kommenterar så respektlöst) och det värsta är att ni smyg rasister direkt ska försvara er med att ni "inte" har något emot utlänningar. Hade gärna skickat er och era familjer till ett krigsdrabbat land och sedan velat höra era åsikter på nytt. Låter jag hjärtlös?


    Nej, du låter inte hjärtlös. Däremot naiv och obildad eftersom du särskriver och inte förstår dig på hur Sverige fungerar. Dessutom väldigt fördomsfull som grundlöst anklagar folk för att vara rasister.

    Jag har ingenting emot invandrare, men anser att de invandrare som kommer hit ska respektera svenska lagar och regler. Om det är rasism att ställa det LILLA kravet så har vi STORA problem i Sverige.

    Får man avslag på sin asylansökan så ska man hem igen, inte klamra sig kvar genom att göra omdömeslösa kvinnor gravida.

    Dessutom kan TS när som helst göra slut med den här mannen och då är han inte längre hennes problem, då får vi andra betala för både hans uppehälle och eventuella andra problem han ställer till med.
Svar på tråden Vilken chans har han till uppehållstillstånd ?