• Kirenaj68

    Trött på snokande flickvän!

    Anonym (M) skrev 2016-02-27 17:50:00 följande:

    För ett par månader sen var jag tyvärr otrogen några gånger mot min flickvän, med en annan tjej som jag träffat på nätet.  
    Insåg efter det att jag verkligen älskar min tjej, och att det är henne jag vill vara med.  Hon blev helt vansinnig när hon fick reda på att jag varit med en annan, krävde att jag aldrig mer skulle prata med den tjejen jag var otrogen med, i så fall så kunde hon tänka sig att fortsätta vara tillsammans med mig, om jag bröt helt med den andra.  
    Vidare så ville hon ha mina lösenord och pinkod till mobilen och fb, så hon kunde ha koll på att jag inte hade kontakt med den andra tjejen.  Hon fick det, men  detta resulterade bara i bråk, då hon blev galen när hon  såg att den andra tjejen skriver till mig, och att jag svarat henne.   Jag har inte varit otrogen igen, men vill vara vän med den andra...

    Min flickvän har blivit väldigt svartsjuk, och har förändrat sitt beteende.  Blir ofta bråk efter att hon loggat in på min fb och mobil.    Så nu idag bytte jag lösenord på fb och ändrade på mobilen så att bara mitt fingeravtryck kan låsa upp den.  Hon blev skitförbannad!   Och det blev bråk.  Tycker jag har rätt till mitt privatliv, och varför ska hon ha tillgång till mina saker?   Jag har inte varit otrogen igen, jag är med min flickvän, men blir trött på allt bråk. 


    Av din tråd att döma är ni lika stenkorkade båda två. Om du inte fattar varför jag säger detta, säger jag bara en sak. Lycka till med era "liv"Skrikandes
  • Kirenaj68
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 15:56:31 följande:
    Nej, jag hade såklart inte tyckt det var ok om hon var otrogen och fortsatt träffa snubben.   
    Anonym (Omg) skrev 2016-02-28 06:29:31 följande:
    Alltså du är så humla trög att du verkligen inte fattar?! Kan du även svara på frågan om du hade varit okej med om hon var "vän" med en man hon legat med bakom din rygg?!
    Nej, det hade inte varit ok. Ja, jag älskar min flickvän   Jag förstår att jag sårat henne, men samtidigt så känner jag för den andra tjejen också...   Hon älskade mig, och litade också på mig.  Hon blev också sårad, men hon är inte lika arg som min flickvän, utan hon tar det lugnare, och säger att hon finns där för mig, och väntar på mig... Och att hon kan ge mig riktig kärlek. 
    Låter säkert helt sjukt, men min flickvän kan bli  så aggressiv ang detta.  Har nog inte nämnt det innan, men min flickvän fick ett missfall strax före allt detta, och det kanske också påverkar hennes känslor?  Hormoner?    
    Hon fick ett missfall, sa du? Var du pappan till barnet?
  • Kirenaj68
    Anonym (Jessica) skrev 2016-02-29 19:52:13 följande:
    Ville ju först inte tro att det handlade om oss, men det är för mycket sammanträffanden...

    Vad jag känner?   Ja, jag kan inte lita på honom.  Är övertygad om att han fortfarande har viss kontakt med henne, även om han vägrar erkänna det för mig...
    Har sett svart på vitt att de faktiskt hade kontakt så sent som för två veckor sen, och efter det bytte han lösenord...

    Vi hade aldrig bråkat, men efter att han varit otrogen, har vår relation blivit allt sämre..    Medan hon uppmuntrar honom till att lämna mig...
    Du fick ett missfall också?
  • Kirenaj68

    Jag börjar bli rätt säker på att TS och hans "flickvän" Jessica är en och samma person.

Svar på tråden Trött på snokande flickvän!