• Coccolina

    Trött på snokande flickvän!

    Anonym (M) skrev 2016-02-27 17:50:00 följande:

    För ett par månader sen var jag tyvärr otrogen några gånger mot min flickvän, med en annan tjej som jag träffat på nätet.  
    Insåg efter det att jag verkligen älskar min tjej, och att det är henne jag vill vara med.  Hon blev helt vansinnig när hon fick reda på att jag varit med en annan, krävde att jag aldrig mer skulle prata med den tjejen jag var otrogen med, i så fall så kunde hon tänka sig att fortsätta vara tillsammans med mig, om jag bröt helt med den andra.  
    Vidare så ville hon ha mina lösenord och pinkod till mobilen och fb, så hon kunde ha koll på att jag inte hade kontakt med den andra tjejen.  Hon fick det, men  detta resulterade bara i bråk, då hon blev galen när hon  såg att den andra tjejen skriver till mig, och att jag svarat henne.   Jag har inte varit otrogen igen, men vill vara vän med den andra...

    Min flickvän har blivit väldigt svartsjuk, och har förändrat sitt beteende.  Blir ofta bråk efter att hon loggat in på min fb och mobil.    Så nu idag bytte jag lösenord på fb och ändrade på mobilen så att bara mitt fingeravtryck kan låsa upp den.  Hon blev skitförbannad!   Och det blev bråk.  Tycker jag har rätt till mitt privatliv, och varför ska hon ha tillgång till mina saker?   Jag har inte varit otrogen igen, jag är med min flickvän, men blir trött på allt bråk. 


    Jag har varit den bedragna parten och det jag kan säga dig är att förtroendet blir sabbat... och att du då väljer att vilja vara vän med den som du gick bakom ryggen på din flickvän med är ett stort svek. Vad är viktigast? Din flickvän eller att vara kompis med henne?? Om du nu väljer din flickvän så radera den andra för att visa respekt! Allt annat är just respektlöst och elakt. 


     


    Sen när det gäller att hon inte litar på dig, inte så konstigt. Du har ju visat att du inte gick att lita på. Du har skapat situationen som du lever i nu. Och det får du helt enkelt leva med. Du har brutit din flickväns förtroende för dig, så nu litar hon inte på dig. Antingen biter du ihop och med tiden kanske hennes förtroende för dig byggs upp igen, om du visar dig värdig genom att tex bryta helt med den du bedrog henne med. Annars så kan du räkna med att det slutar med att hon lämnar dig för hon känner att du inte går att lita på och hennes syn på dig förstörts för alltid. 


    Men det är helt och hålet ditt eget fel och det enda du kan göra är att göra allt för att hon skall få förtroende för dig igen om du nu älskar henne. 


    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
  • Coccolina
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 16:08:58 följande:
    Min flickvän gick in och blockade henne från mitt konto, men jag tog bort blockeringen. 
    molly50 skrev 2016-02-29 09:30:08 följande:
    Tjejen som TS bedrog sin flickvän med kanske inte heller har alla indianer i kanoten som är med på att ha fortsatt kontakt med TS fast hon vet att han valde sin flickvän före henne och att det kan vara känsligt för hans flickvän.
    Hon älskar mig och är beredd att göra allt för mig...   Därför hon fortfarande vill ha kontakt, hon säger att hon väntar på mig och finns där, oavsett... Är ganska säker på att hon inte bryr sig om min flickväns känslor, de hade en rejäl catfight via fb och sms efter att min flickvän fått reda på otroheten...    De trackar varandra och skriver skit om varandra till mig... 

    Men varför bryr du dig vad hon vill och om hon väntar?? Ville du inte ha din flickvän?? 


    Vad spelar det för roll vad hon känner om du älskar din flickvän och vill ha ett liv med henne?? Framförallt om den andra säger att hon skall vänta... Gissa vad hon väntar på?? 


    Du är en skitstövel som inte klarar av att vara trogen.... Väx upp helt enkelt! Älskar du din flickvän måste den andra BORT annars är du ett as!


    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!